Heeft jouw paard slechte hoeven? Zitten er scheuren in de hoeven van je paard? Wil je ook een goed opneembaar aanvullend diervoeder/voedingssupplement aan je paard voeren mét kwaliteitskeurmerk? LiquiHorse Hoef bevat alle mineralen en vitaminen die nodig zijn voor gezonde hoeven bij je paard.

Gezonde hoeven paard, voer biotine

Net als huid en haar, bestaat het hoornweefsel van een hoef uit vezelachtige eiwitten. Deze vezelachtige eiwitten worden keratine genoemd. Biotine levert een belangrijke rol bij de vorming van keratine. Onderzoek heeft aangetoond dat door het voeren van biotine de buitenwand van de hoef versterkt en hierdoor de binnenzijde beter beschermd. Ook de kroonrand, hoefballen en stralen krijgen een verbeterde conditie door het voeren van biotine.

Goed opneembaar aanvullend diervoeder/supplement

LiquiHorse heeft het product LiquiHorse Hoef speciaal ontwikkeld voor o.a. het verstevigen van het hoornweefsel. Het voordeel van de vloeibare vorm van LiquiHorse Hoef is dat het (in vloeibare vorm) sneller opneembaar is voor jouw paard. Daarnaast bevatten de LiquiHorse producten alle benodigde dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen die een paard nodig heeft. De vloeibare mineralen en vitaminen zijn over het ruwvoer of krachtvoer te doseren.


Volledige dekking mineralen en vitaminen behoefte paard

Naast de goede opneembaarheid is het voordeel dat LiquiHorse de dagelijkse mineralen en vitaminen behoefte dekt. Alle LiquiHorse producten zijn GMP+ gecertificeerd. Dit betekent dat alle grondstoffen veilig zijn en er geproduceerd is volgens de HACCP.

Gezonde hoeven paard vraagt tijd

Vaak wordt er actie ondernomen zodra er een zichtbaar of merkbaar probleem is bij paarden. Echter is het onduidelijk hoelang de tekorten van bijvoorbeeld mineralen en vitaminen al spelen. Het vraagt tijd om hoeven bij het paard te laten herstellen. Na 6-12 maanden dagelijks LiquiHorse Hoef voeren zal er zichtbaar en merkbaar resultaat moeten zijn. Een hoef groeit namelijk 0,7- 1 cm per maand.

Vloeibare mineralen en vitaminen: 365 dagen fit formule

Om tekorten te voorkomen en uw paard te voorzien in de dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen is LiquiHorse ontwikkelt. Ook voor de (gezonde) hoeven van uw paard adviseren wij om LiquiHorse Hoef, 365 dagen per jaar te voeren. LiquiHorse producten zijn via een aantal muisklikken  te bestellen in de webshop.

Mocht u nog vragen hebben over LiquiHorse Hoef of de andere producten kunt u contact opnemen per telefoon 050 406 1254 of via ons contactformulier.
    25-04-2016 09:14