Mineralen en vitaminen voor sportpaarden Komt jouw paard energietekort in de tweede proef of in de barrage? Heeft het paard na de wedstrijd last van verzuring? 

Als ruiter wilt u zo goed mogelijk presteren. Daarbij is aandacht van het paard voor de ruiter van belang.  Dit kunt u bereiken door elke dag naast ruwvoer, mineralen en vitaminen zoals; Magnesium, Selenium, Vitamine E, te voeren.  Deze bevorderen  het herstel van de spieren na inspanning en heeft het paard meer aandacht voor de ruiter.

Voer voor het paard

LiquiHorse vloeibare mineralen en vitaminen zijn afgestemd op de dagelijkse behoefte van een paard. Ieder product heeft, naast de basissamenstelling, een aantal elementen verhoogd of extra erin zitten. Zoals LiquiHorse Relax bevat extra Magnesium.
Magnesium speelt een rol bij het ontspannen van spieren beter, door ontspanning krijgt het paard meer rust in zijn lijf. Mineralen en vitaminen zijn naast ruwvoer een heel belangrijk onderdeel van het rantsoen en moeten dagelijks verstrekt worden voor het gewenste effect. Tenzij met ruwvoeronderzoek anders bewezen.

Onderzoek het ruwvoer

Om te weten wat u aan ruwvoer verstrekt aan het paard, kunt u ruwvoer laten onderzoeken. Dit is mogelijk bij  BLGG AgroXpertus, het pakket is te bestellen via de website wateetmijnpaard.nl. Op het verslag wat u na analyse ontvangt, staat een uitgebreid overzicht van de samenstelling van uw ruwvoer met onder andere EWpa (energie) en VRep(eiwit) . LiquiHorse kan u, op basis van een ruwvoeronderzoek, gewicht van het paard en bewegingsintensiteit, van een voeradvies op maat voorzien. Met een voeradvies weet u zeker dat uw paard de benodigde dagelijkse voedingsstoffen en mineralen en vitaminen binnen krijgt.

Dressuuramazone voert mineralen en vitaminen op maat

Dressuuramazone Danielle van Bergen is al enige tijd bewust bezig met voeding voor haar paarden. Het 'BIT Talent van het Jaar 2013' rijdt momenteel 5 paarden in de klasses Z1, Z2,L2 en nieuwe aanwas in de L1. Danielle voert haar paarden dagelijks LiquiHorse Basis, daarnaast 4 dagen voor en 4 dagen na een wedstrijd LiquiHorse Sport."Mijn Z1 paard had vaak moeite met het volhouden van de tweede proef, na het bij voeren van LiquiHorse Sport, houdt hij nu zonder moeite de tweede proef vol. Heel erg fijn!" Aldus de dressuuramazone. "Wij zijn altijd een beetje terughoudend over wat er allemaal op de markt wordt gebracht qua nieuwe producten. Toch zijn we het gaan proberen omdat we al veel positieve reacties over LiquiHorse hoorden. Het resultaat is wonderbaarlijke goed.  Onze ervaringen zijn dat, alle paarden van ons lekker, in hun vel zitten. Ze zijn erg vrolijk maar tegelijkertijd zeer attent en oplettend tijdens de trainingen.  Dus je kan samenvatten dat wij ook een zeer tevreden gebruiker zijn van LiquiHorse Sport !"

Energiek en alert paard

Wilt u ook, net als Danielle, een energiek en alert paard? Voer dan naast kwalitatief goed ruwvoer, dagelijks de vloeibare mineralen en vitaminen LiquiHorse Basis en LiquiHorse Sport.  Bestel direct via de webshop!

    22-04-2016 13:26     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.