Ontspannen paard met aandacht voor ruiter Heeft u ook een nerveus paard? Schrikt uw paard ook van onverklaarbare dingen? Wilt u ook de stress en spanning bij uw paard wegnemen?

Tekort aan magnesium

Tijdens een wedstrijd is het gewenst dat het paard rustig is, het paard geen last van spanning heeft en aandacht heeft voor de ruiter. In veel gevallen is een tekort aan magnesium de oorzaak dat paarden nerveus, gestrest en gespannen zijn. Bij een zichtbaar magnesiumtekort kan u tijdelijk uw paard  magnesium voeren. Echter heeft het paard al een, voor u niet zichtbaar, tekort opgebouwd en is het tijdelijk voeren ook een tijdelijke oplossing.

Vloeibare mineralen en vitaminen voor te gespannen paard

LiquiHorse Relax zijn vloeibare mineralen en vitaminen speciaal ontwikkeld voor gespannen en nerveuze paarden. LiquiHorse is ontwikkeld om dagelijks over het ruwvoer of krachtvoer te verstrekken. Het product bevat een hoger gehalte aan magnesium en daarnaast alle dagelijks benodigde mineralen en vitaminen voor het paard.

Ervaringen vloeibare magnesium, mineralen en vitaminen

Door LiquiHorse Relax  dagelijks te verstrekken voorziet u altijd in de mineralen en vitaminen behoefte van uw paard. Hiermee voorkomt u structurele tekorten. De magnesium gebruikt in LiquiHorse is door de vloeibare vorm direct en voor 100% opneembaar. Gebruikerservaringen van LiquiHorse Relax  zijn dat de paarden fitter ogen, beter rijden en rustiger zijn maar wel hun temperament behouden.

Magnesium voor ontspanning van spieren

Hersenen scheiden bij stress of emotie adrenaline af, ook wel het 'stresshormoon' genoemd. Adrenaline zorgt ervoor dat de zenuwen en de spieren veel sterker reageren door daling van magnesium in de (spier) cellen. Bij magnesium tekort zijn de spieren de eerste plaats waar met magnesiumgehalte zal afnemen. Magnesium is een natuurlijke stof voor het paard, dit betekent dat teveel aan magnesium afgevoerd wordt door het lichaam. Het paard kan magnesium niet opslaan in het lichaam en daarom is het nodig om dagelijks te verstrekken.LiquiHorse Relax verdoofd niet en maakt het paard niet sloom maar zorgt voor ontspanning in de spieren waardoor het paard rustig en ontspannen wordt.

Ook een ontspannen paard?

Wilt u ook een ontspannen paard met aandacht voor de ruiter of menner? Voer dan net als dressuuramazone Daniëlle van Bergen, LiquiHorse Relax! De LiquiHorse producten zijn online te bestellen via onze webshop!
Heeft u vragen? Vul het online contactformulier in of neem direct telefonisch contact met ons op 050 406 12 54.

 
 

    29-04-2016 15:00     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.