Slimmer voeren met LiquiHorse Kwalitatief goed ruwvoer is de basis voor het rantsoen van ieder paard. Maar ruwvoer alleen voorziet niet in alles. Daarbij is nog wel aanvulling van mineralen en vitaminen nodig. LiquiHorse is een vloeibaar supplement, dat gemakkelijk wordt opgenomen en precies de juiste samenstelling aan mineralen en vitaminen bevat. 

Lees meer over mineralen en vitaminen: fundering van prestaties

Hoe belangrijk ruwvoer is voor paarden, is iedere paardenhouder wel van doordrongen. Wat een paard daarnaast dagelijks nodig heeft aan vitaminen en mineralen is minder bekend. Tekorten zijn niet direct merkbaar. De meeste paardeneigenaren denken dat er wel voldoende aanvulling in krachtvoer zit. Maar dat valt tegen. Voor de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen per dag zou je er zoveel van moeten voeren dat je paard er dik van wordt of teveel energie krijgt. Er zijn tal van -vaak prijzige- supplementen verkrijgbaar, die meestal maar één mineraal of maar enkele mineralen of vitaminen bevatten, zodat niet het hele spectrum adequaat wordt aangevuld. LiquiHorse is een compleet mix, dat precies is afgestemd op de dagelijkse behoefte en wel alles bevat dat een paard nodig heeft. Er zitten geen suikers in. Doordat het vloeibaar is, wordt het direct door het paard opgenomen en verteerd, waardoor alle ingrediënten maximaal worden benut. Het is eenvoudig toe te dienen door het voer, luzerne of over ruwvoer.

Voert u wel efficient en effectief? Klik hier om meer te lezen wanneer uw paard mineralen en vitaminen het beste opneemt en benut.

LiquiHorse:van recreatief tot topsport

LiquiHorse wordt via de website verkocht. Een bewuste keuze, zodat er een passend advies kan worden gegeven aan gebruikers. Daarbij is bloed- en ruwvoeronderzoek waardevol, maar niet strikt noodzakelijk. Het complete vitaminen en mineralen supplement zorgt ervoor dat alle paarden, van recreatief tot in de topsport, het hele jaar rond meer weerstand hebben, beter herstellen na inspanning en optimale prestaties kunnen leveren.

Bekijk hier alle LiquiHorse producten, de productomschrijvingen en LiquiHorse samenstellingen.

Beter voor de paarden en goedkoper voor u

LiquiHorse Basis is geschikt voor alle paarden, maar daarnaast zijn er speciale varianten met extra ingrediënten voor meer ontspanning, een betere vacht, optimale hoefgroei, fok- en opfok of sportpaarden. Door de combinatie van goed ruwvoer en LiquiHorse kan de hoeveelheid krachtvoer tot een minimum worden beperkt of soms zelf weggelaten. Dat is beter voor paarden en goedkoper voor u!

'Nooit meer zonder'

"Ik dacht eerst: baat het niet, dan schaadt het niet.Maar inmiddels willen we nooit meer zonder." Joke van de Kuilen, moeder van het eventingtalent Joyce, vertelt over één van hun paarden die enigszins kortademig leek. Ze begon met LiquiHorse. Het verschil was opvallend. "Onlangs heeft Joyce haar vijfde EK bij de Young Riders met dit paard gereden in Italie. Hij is conditioneel super, de hartslag en de ademhaling waren kort na de cross alweer normaal."Alle eventingpaarden van Joyce krijgen LiquiHorse. Joke: "Twee krijgen LiquiHorse Basis, maar die gaan vier dagen voor tot na de wedstrijd over op LiquiHorse Sport. Daardoor verzuren ze echt minder snel. En we hebben er nog twee op de LiquiHorse Relax. Eén daarvan was echt zo'n rillerig paard, maar die is zoveel fijner geworden in de omgang. Ik kan het iedereen aanraden om te proberen. Onze paarden zijn er enorm door verbeterd. Als je het eenmaal hebt ervaren, wil je ook nooit meer zonder."


Wilt u meer lezen over het voeren van een gespannen paard ?
Of heeft u wellicht een vraag over het voeren van een ouder paard ?
Maar ook voor sportpaarden die intensief trainen en wedstrijden rijden brengen we advies uit! Klik hier om direct gratis en vrijblijvend voeradvies aan te vragen.

Wilt u net als meer dan 2000 LiquiHorse nieuwsbrief abonnees als eerste op de hoogte zijn van LiquiHorse nieuws en acties? Schrijf u dan in voor de LiquiHorse nieuwsbrief!
 
Dit artikel is gepubliceerd in de Special Voeding. Deze special is uitgebracht door Eisma Horsesmedia en zat bijgesloten bij BIT Magazine en De Paardenkrant.

    02-05-2016 16:06     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.