Op 14, 15 en 16 september 2018 is het LiquiHorse team wederom aanwezig op Horse Event! Dit jaar vindt het grootste paardenevenement  van Nederland in Vijfhuizen plaats op het Expo Haarlemmermeer.

Wat kan LiquiHorse voor jou betekenen op Horse Event?


LiquiHorse zijn complete, vloeibare mineralen en vitaminen mixen voor paarden.
De mineralen en vitaminen zijn reeds in oplossing en kunnen direct door het paard  worden benut. Omdat de mineralen in ion vorm zijn worden ze zeer goed opgenomen. De mineralen zijn eigenlijk voorverteerd en daardoor direct en volledig beschikbaar voor je paard. Jan van Benthem geeft je gratis en vrijblijvend voeradvies om tekorten en overschotten te voorkomen in het paardenrantsoen. Hiermee biedt voeradviseur Jan van Benthem een oplossing voor de problemen die jij ervaart en daarnaast een structurele oplossing om tekorten en overschotten van mineralen, vitaminen, energie en eiwit te voorkomen. Je kunt een volledig voeradvies verwachten in belang van de gezondheid van jouw paard of pony. 

Photo

Acties

Heb jij je nog niet ingeschreven voor  de maandelijkse voerupdates die je in je mailbox ontvangt? Doe het nu want via deze updates blijf je ook op de hoogte van acties. Vaak worden acties eerst in de update bekend gemaakt en ben jij dus echt als 1 van de eersten op de hoogte! Daarnaast maken we de acties ook bekend op de LiquiHorse Facebook en Instagram.

Online acties en een speciale beursactie 

In de aanloop naar het evenement houden we meerdere acties. Maar maak ook kennis met de mineralen en vitaminen mixen van LiquiHorse tijdens Horse Event. Houdt vooraf onze Facebook en Instagram in de gaten en bezoek tijdens Horse Event onze stand. Lees hieronder meer!

Win toegangskaarten voor Horse Event!

LiquiHorse mag 2 x 2 toegangskaarten weg geven voor een van de grootste paardenevenementen van Nederland: Horse Event.

De inschrijving is inmiddels gesloten. Op maandag 20 augustus 2018 ontvangen de winnaars persoonlijke bericht via de email en wordt het via de website, Facebookpagina en Instagram bekend gemaakt.
 

Beursactie

Tijdens Horse Event hebben wij een beursactie. Deze is alleen geldig op Horse Event, af te halen in de LiquiHorse stand 14, 15 en 16 september

Beursaanbieding op Horse Event
 

Niet naar Horse Event maar toch profiteren van actie?

Tijdens de beursdagen hebben wij ook een online actie. Actievoorwaarden volgen z.s.m. Ruim voordat Horse Event start.

Updates over paardenvoeding en acties  

Paardensport en voeding voor paarden

Het Horse Event weekend staat volledig in het teken van de paardensport. Omdat voeding een belangrijk onderdeel is voor je paard voor dagelijks onderhoud maar ook om prestaties te leveren is het LiquiHorse Team aanwezig om persoonlijk een voeradvies op maat te geven.


Kleine aanpassing in voeding van je paard zorgen voor:

Voeding heeft effect op de prestaties van je paard. Zo kun je met een (kleine) aanpassing in de voeding zorgen dat je paard meer energie krijgt, spanning en stress verminderd, kans op spierverzuring verminderd, hoef- en vachtgroei verbeterd en de fokmerrie ondersteund in hormonale balans. Dagelijks ontvangen wij vragen over de ervaringen van paardenbezitters.  In de reviews kun je meer lezen hoe mensen onze producten en diensten ervaren.


Zelfs als je krachtvoer voert krijgt je paard mineralen en vitaminen tekort

Of je nou recreatief rijdt of op hoog niveau, elk paard heeft  dagelijks  voldoende energie, eiwit, mineralen en vitaminen nodig. Wat is er dan niet makkelijker om deze mineralen en vitaminen in 1 mix te geven? Niet allemaal verschillende potjes met enkele elementen maar een compleet en vloeibaar product die het liefst door luzernegemengd kan worden maar ook door muesli, slobber of ander voer. Echter de ervaring leert dat het krachtvoer verminderd kan worden als er LiquiHorse gevoerd wordt.

   

Wat moet ik mijn paard voeren?

Wij kunnen je voorzien van een voeradvies op maat voor jouw paard. Heeft je paard energietekort om de tweede proef vol te houden of heeft het moeite om zich te ontspannen tijdens trainingen of wedstrijden? Vraag dan hier vrijblijvend voeradvies aan
LiquiHorse Facebook   


| Meer