Op 13, 14 en 15 september 2019 is het LiquiHorse team wederom aanwezig op Horse Event! Dit jaar vindt het grootste paardenevenement  van Nederland in Vijfhuizen plaats, op het Expo Haarlemmermeer. Inmiddels is LiquiHorse al 5 jaar aanwezig op Horse Event en deze editie met een vernieuwde versie LiquiHorse!

Binnenkort wordt de vernieuwde LiquiHorse gepresenteerd!

Wilde jouw paard de LiquiHorse niet eten? LiquiHorse is verbeterd en gaan we de uitdaging aan met de kieskeurige paarden! 

LiquiHorse is nu verbeterd!! 

“Verbeterd? Huh, hoezo? Was het niet goed dan?”  Ja, zeker wel! Maar niet ieder paard wilde het even gemakkelijk eten. Dat wilden we oplossen want het is onze missie om zo veel mogelijk paarden 365 dagen per jaar fit te laten zijn. We zijn in ons laboratorium zorgvuldig aan de slag gegaan en vol trots presenteren wij nu LiquiHorse 2.0. Lees meer over de verbeterde LiquiHorse!
 

Photo

Acties

Heb jij je nog niet ingeschreven voor  de maandelijkse voerupdates die je in je mailbox ontvangt? Doe het nu want via deze updates blijf je ook op de hoogte van acties. Vaak worden acties eerst in de update bekend gemaakt en ben jij dus echt als 1 van de eersten op de hoogte! Daarnaast maken we de acties ook bekend op de LiquiHorse Facebook en Instagram.

Online acties en een speciale beursactie 

In de aanloop naar het evenement houden we meerdere acties. Maar maak ook kennis met de mineralen en vitaminen mixen van LiquiHorse tijdens Horse Event. Houdt vooraf onze Facebook en Instagram in de gaten en bezoek tijdens Horse Event onze stand. Lees hieronder meer!
 

Win toegangskaarten voor Horse Event! 

Ben jij de winnaar van set kaarten voor zaterdag 14 september 2019 of een set kaarten voor zondag 15 september 2019?

Beursactie

Tijdens Horse Event hebben wij een speciale beursactie. Deze actie  is alleen geldig op Horse Event, in de LiquiHorse stand 13, 14 en 15 september. Dit Horse Event actiepakket bestaat uit 1 liter LiquiHorse Basis voor maar €5! Dit betekent dat je een korting krijgt van ruim 10 euro.


Jouw paard 365 dagen fit, daar gaan we voor!

Updates over paardenvoeding en acties  

Voeding voor paarden

Wat kan LiquiHorse voor jou betekenen op Horse Event?

LiquiHorse zijn complete, vloeibare mineralen en vitaminen mixen voor paarden.
De mineralen en vitaminen zijn reeds in oplossing en kunnen direct door het paard  worden benut. De mineralen in LiquiHorse zijn eigenlijk voorverteerd en daardoor direct en volledig opneembaar voor je paard. Goed voeren is simpel en effectief voeren!

Waarom is persoonlijk voeradvies belangrijk?

Paardenvoedingsdeskundigen zijn het erover eens: paarden en pony’s doen het ’t beste op goede kwaliteit ruwvoer, aangevuld met mineralen en vitaminen. In de praktijk zien we echter dat veel mensen hun paard nog (grote hoeveelheden) krachtvoer geven. Wil jij overschakelen maar weet je niet hoe? Of hoeveel? Wij helpen je graag met een berekening.
 Voeradviseur Jan van Benthem geeft je gratis en vrijblijvend voeradvies om tekorten en overschotten te voorkomen in het paardenrantsoen. Hiermee bieden we een oplossing voor de problemen die jij ervaart en daarnaast een structurele oplossing om tekorten en overschotten van mineralen, vitaminen, energie en eiwit te voorkomen. Je kunt een volledig voeradvies verwachten in belang van de gezondheid van jouw paard of pony. Online kun jij alvast een persoonlijk voeradvies aanvragen.
 

   

Wat moet ik mijn paard voeren?

Wij kunnen je voorzien van een voeradvies op maat voor jouw paard. Heeft je paard energietekort om de tweede proef vol te houden of heeft het moeite om zich te ontspannen tijdens trainingen of wedstrijden? Vraag dan hier vrijblijvend voeradvies aan
LiquiHorse Facebook   


| Meer