Op deze pagina vind je een aantal LiquiHorse ervaringen die gebruikers van verschilende producten gedeeld hebben via een review, de email of Facebook.

Klik op de bovenstaande links om een ervaring te lezen van onze ambassadeurs of bekijk de ingezonden reviews en LiquiHorse ervaringen:

LiquiHorse ambassadeurs

Onze LiquiHorse ambassadeurs hebben ervaring met de LiquiHorse productendie ze voeren aan hun sportpaarden. Zowel op Nationaal als Internationaal niveau verrijden zij wedstrijden en delen hun ervaringen met ons. Meer informatie per sporter en de paarden is te lezen op hun persoonlijke profiel, klik hiervoor op de naam van de sporter waarover u meer informatie wilt lezen. 

Raymond Letteboer – Internationaal tweespan menner 
Jacques Poppen – Internationaal enkelspan menner paard 
Marissa Schuiling – Internationaal enkelspan mennen pony 
Silke Kamphuis - Dressuuramazone
Jannes Kinds – Internationaal vierspan menner pony’s 
Daniëlle van Bergen - Dressuuramazone


Op de LiquiHorse Facebookpagina wordt met regelmaat (wedstrijd)ervaringen gedeeld door de ambassadeurs. Maar ook andere gebruikers delen inmiddels actief hun ervaringen en geven hun mening op Facebook, Supplementenvergelijk en Bokt . 

Meer informatie per sporter en de paarden kunt u lezen op hun persoonlijke profiel, klik hiervoor op de naam van de sporter waarover u meer informatie wilt lezen. 

Ervaringen LiquiHorse Basis
Ervaring LiquiHorse Basis Marloes 2018Ervaringen LiquiHorse Relax

 
Ervaring LiquiHorse Relax Hanneke
Ervaring LiquiHorse Relax Kyrene van den Blink

Ervaring LiquiHorse Relax Stal ContessaErvaring LiquiHorse Relax Joke Humalda

Ervaringen LiquiHorse Energy Oil

Monique Meijer en Dani Burema stuurde ons hun ervaring met de LiquiHorse Energy

"Sinds begin oktober voeren wij ons paard de LiquiHorse Energy. Eerst waren we daar vrij huiverig voor omdat we naar aanleiding van de naam hadden verwacht dat ze vrij heet zou worden. En dat was nou juist niet nodig voor de springwedstrijden omdat ze dan pittig genoeg is. Alleen op stal is ze met de trainingen liever lui dan moe en daar wilden we eigenlijk wel wat verandering in hebben. Op advies van de adviseurs van LiquiHorse de Energy toch maar een kans gegeven. Na een week lang het gevoerd te hebben hadden we al een heel ander paard op stal. Ze was zeer alert en tijdens het rijden was ze veel actiever aan het been. Op concours merkten we gelukkig geen verschil dus onze ervaring is dat het absoluut niet heet makend is. Nu na bijna twee maanden gebruik willen wij absoluut niet meer zonder en kunnen we het iedereen aanraden."

Monique en Dani voeren dagelijks, naast goed ruwvoer, LiquiHorse Basis en LiquiHorse Energy gemengd door GreenHorse luzerne.

https://www.facebook.com/pg/LiquiHorse/reviews/

Ervaringen LiquiHorse Hoef

Ervaring LiquiHorse Hoef Marije Dijckmeester

Ervaring LiquiHorse Fok

Ervaring LiquiHorse Fok door Linda van Engelshoven
Ervaring LiquiHorse Relax en LiquiHorse Fok van Cindy

Ervaring LiquiHorse Opfok


Ervaring LiquiHorse Opfok Laura

Ingestuurde ervaringen LiquiHorse

Ervaring LiquiHorse Relax

Ervaring Young Rider Dressuur Robin Bernoski

Robin Bernoski is dressuurruiter in de subtop Young Riders en voert zijn sportpaard dagelijks LiquiHorse. Daarnaast wordt ook aan andere paarden van Dressuurstal Bernoski LiquiHorse gevoerd. Hoe zorgt Robin dat het paard zware trainingen en meerdaagse concoursen vol kan houden. Welke rol speelt voeding voor het paard hierbij? Lees meer over Robin en het rantsoen van de sportpaarden.

Bibi de Mul deelde haar ervaring via Facebook:

Stippel aan het genieten van de Greenhorse Luzerne! Sinds een week voer ik hem Liquihorse Basis en Liquihorse Energy Oil en hij is al een stuk energieker tijdens de training. Benieuwd hoe hij het erop doet de komende paar week tijdens de wedstrijden 

Bibi de Mul 


Ervaring LiquiHorse Relax in de springsport

Stephanie van der Veen stuurde ons per mail én Facebook prachtige foto's en haar ervaring met LiquiHorse Relax die ze voert aan de sportpony's. 

"Mijn dochter heeft 2 wedstrijdpony's en wij voeren nu ongeveer een half jaar LiquiHorse. Nu ben ik mij helemaal gaan verdiepen in jullie informatie en correspondentie van jullie afnemers. Zo ben ik nu sinds een maand overgegaan van LiquiHorse Basis op LiquiHorse Relax en voer ik de helft minder krachtvoer, het is niet te geloven, we hebben echt een nieuwe pony, hij schuurt niet meer, hij is zo braaf onder het zadel, en luchthappen is ook zo goed als voorbij, gister op de ponyclubles vroeg de instructrice wat er met onze pony was gebeurd.
De vos op de onderstaande de foto is Bryan, zelf opgeleid en is nu net 5 jaar geworden, zowel actief in L dressuur , L springen en B eventing, afstammeling van Woodrow Carisbrook. De andere pony is Sam nu net 6 jaar maar is 4 maanden onder het zadel, is een Welsch Cop uit Engeland ingevoerd, ze pakt alles erg goed op, net uitgebracht in B dressuur en na de vakantie start ze B springen. Mijn dochter is 13 jaar en vind het erg leuk pony's zelf te beleren."
 

Stuurde Stephanie van der Veen ons per mail toe. 


Heeft u ook een LiquiHorse ervaring die u met ons wil delen? Stuur ons dan een bericht per mail of via Facebook. Wilt u meer informatie over het voeren van LiquiHorse, lees dan onderstaande gebruikerservaringen, stel gerust uw vraag per contactformulier met meer informatie over uw paard of pony.
 

Kribbebijten merrie afgenomen   

Onno Koornstra voert LiquiHorse Relax aan hun temperamentvolle merrie:
 

"Onze 7-jarige temperamentvolle merrie loopt zowel onder het zadel als voor de kar. Met name onder het zadel gaf dit nog wel eens problemen. Ook op stal was zij bijzonder druk, hetgeen zich ontwikkelde tot een ergerlijk kribbebijten. Op aanraden zijn wij LiquiHorse Relax gaan gebruiken. Na een week was er al een verschil in het gedrag van de merrie waar te nemen. Drie maanden later was zij nog net zo temperamentvol, maar veel braver en is het kribbebijten met zeker 80% afgenomen."| Meer