LiquiHorse Basis 5 liter 5 14
LiquiHorse Basis 5 liter
LiquiHorse Basis 5 liter
Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Basis 5 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen van voldoende ruwvoer

€ 62,53
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Basis 5 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddeld tot goede kwaliteit en een minimale krachtvoergift. De LiquiHorse Basis kan dagelijks worden verstrekt over het krachtvoer. Geeft u uw paard geen krachtvoer, dan kunt u de LiquiHorse Basis verstrekken over het ruwvoer. Voor veel paarden dekt LiquiHorse Basis prima de dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Basis

Review toevoegen

Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0504061254 of via het contactformulier

Margo -

Al jaren trouwe gebruiker van de basis en relax.
Paarden doen het er prima op !!
Snelle bezorging, goed advies, vriendelijke mensen en prima service !!

Natasja -

Ben er erg tevreden over, gebruik t al jaar of 3 .

Alie -

Snelle levering en voldoet goed!

Cathelijn -

Mijn paard Kabana doet het heel goed op de basis! Ze zit lekker in haar vel en vacht.

Nelleke -

Ons paard is een stuk energieker geworden! Super snelle levering!

Margo -

Onze 2 Friezen doen het er al een paar jaar prima op.
1 op de basis en 1 op de relax.
Prima spul. Snelle levering

Marloes -

Tijdens mijn bezoek aan Horse Event 2017 ben ik langs geweest bij de stand van Liquihorse, hier heb ik uitgebreide informatie ontvangen over de verschillende producten en heb een voedingsadvies gekregen. Mijn pony, ben actief met hem in de mensport, miste wat energie. Op advies ben ik Liquihorse basis gaan voeren, ik doe één pompje (30ml) over het voer en voer het in combinatie met lijnzaadolie, voor de wedstrijden voer ik echter een dubbele dosis. Mijn pony heeft meer energie en uithoudingsvermogen, ook zijn instelling is erg veranderd. Lekker voorwaarts in een goede controleerbare manier.

Menteam Lamein -

Naast de Sport en Relax gebruiken we ook de Basis.
Niet elke pony in het span heeft het zelfde nodig en dat is het mooie van Liquihorse. Met de verschillende producten kun je het aanpassen op de pony en op de wedstrijden.
Zijn zeer tevreden over de verschillende producten. En als er iets, kun je altijd rekenen op een goed advies.
En...de service is TOP! En het persoonlijke kaartje dat meestal bij de bestelling zit, maakt het helemaal af!

Mariëtte Borggreve -

Het product is super. Na een paar weken merk je echt aan het paard dat ze meer energie heeft en een glimmende vacht.
Ik zou op de webpagina iets veranderen aan het bestellen. Als je een product wilt afhalen is het handig dat er eerder in de bestellings pagina's aangegeven wordt dat afhalen later aan te geven is. Je krijgt het idee dat je eerst moet betalen voor verzenden, dit moet je accepteren, dan later merk je pas dat je kunt afhalen. Geef dit eerder aan!

Rij- & Menteam Oosterveld -

Prima producten van Liquihorse de pony's lopen er inmiddels ruim anderhalf jaar allemaal goed op, de ene is meer energie nodig dan de ander omdat die zelfs wel wat relaxter mag worden. En dat wordt in overleg met Liquihorse altijd goed onderbouwd en aangevuld met de andere producten om zo een goed resultaat te krijgen.

Nico van der Keur -

Top product, paarden zien er fit en gezond uit. Energie level is prima in orde, glanzende vacht en goede eetlust.

Caroline -

Ik gebruik het voor mijn tinker waarmee ik aangespannen rij, ze is veel actiever dan voorheen ik ben zeer tevreden ik geef ook de energy en merk echt dat ze veel meer uithoudingsvermogen heeft dan voorheen.

Spittje -

Bevalt super. Pony's voelen zich hier super goed onder. Zien er gezond uit met een glanzende vacht. Op advies op Paard & Koets dosering aangepast. Paarden zij voorwaarts, maar niet te voorwaarts. Super product.

Lieke -

Ik rijd aangespannen met mijn pony. Het is een kruising fjord en van zichzelf niet de snelste. Sinds ik LiquiHorse gebruik is hij een stuk actiever. We mogen ondertussen al naar de z dressuur.
Dit is mede te danken aan LiquiHorse omdat hij nu veel meer gedragen en actiever is in de dressuur proef. Ook zijn we bij de vaardigheid meestal binnen de tijd.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews