LiquiHorse Basis 5 liter Zijkant LiquiHorse Basis 5 liter
LiquiHorse Basis 5 liter Zijkant LiquiHorse Basis 5 liter
LiquiHorse Basis 5 liter
33 Reviews | Review toevoegen
LiquiHorse Basis 5 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen van voldoende ruwvoer
€ 73,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Voor welk probleem is LiquiHorse Basis de oplossing?

Rij je recreatief met je paard of actief in de sport? Staat je paard zomer en winter buiten of op stal? Het maakt niet uit; alle paarden en pony’s – jong en oud, actief of met pensioen - hebben mineralen en vitaminen nodig, die onvoldoende in ruwvoer zitten. Diverse essentiële mineralen en vitaminen komen steeds minder in ruwvoer voor, zoals koper, zink en selenium. Om gezondheids- of gedragsproblemen door tekorten te voorkomen, zal je dagelijks de voeding van jouw paard met een mineralen- en vitaminesupplement moeten aanvullen.
LiquiHorse Basis bevat een complete mix van alle mineralen en vitaminen die jouw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op de aanvulling van een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddeld tot goede kwaliteitHet voeren van krachtvoer, vitaminebrokjes of losse supplementen wordt daarmee overbodig!

Beter voor de paarden en goedkoper voor jou
Een dagelijkse dosering van gemiddeld 60 ml kost €0,75 - €1 (afhankelijk van de flacongrootte). Dat betekent dat je voor ongeveer 1 euro per dag alle tekorten van mineralen en vitaminen bij je paard oplost.
Wil je meer weten over een natuurlijkere en slimmere manier van voeren? Lees hier meer.

Suikervrij supplement – ideaal voor sobere paarden, te dikke paarden of paarden met een suikerarm rantsoen
LiquiHorse Basis bevat geen suiker en voegt geen extra energie toe aan het rantsoen. Het is dus ook geschikt voor sobere of te dikke paarden of paarden die voeding zonder of met zo min mogelijk suiker moeten krijgen, zoals bijv. paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid en zomereczeem.
Door de vloeibare vorm zijn de mineralen en vitaminen maximaal opneembaar in het lichaam van je paard. Door de uitgekiende samenstelling en hoeveelheid van de mineralen en vitaminen werkt de stofwisseling optimaal. Hierdoor benut het paard zijn ruwvoer beter en haalt het veel voedingsstoffen uit kwalitatief goed ruwvoer. Meer met minder dus!

Teamwork van mineralen en vitaminen
Mineralen en vitaminen hebben ieder een eigen functieZo heeft vitamine E, samen met Selenium, o.a. een gunstige werking op de spierstofwisseling en het uithoudingsvermogen van jouw paard. Zink en biotine helpt bij gezonde hoeven, een glanzende vacht en gemakkelijke verharing. B-vitaminen dragen bij aan een goede vertering. Dit verkleint de kans op koliek.
Maar alleen in onderling teamverband – in de juiste verhouding en samenstelling - kunnen mineralen en vitaminen pas goed hun werk doen. Daarom geven complete mineralen en vitaminen supplementen zoals LiquiHorse het beste rendement.
Voor veel paarden dekt LiquiHorse Basis prima de dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen. Spelen er specifieke problemen? Kijk dan eens naar de andere LiquiHorse varianten en/of vraag een gratis voeradvies op maat aan.

LiquiHorse Basis Gebruiksaanwijzing:
LiquiHorse kan overal doorheen gevoerd worden, zoals over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette. Goed mengen. Dagelijkse dosering van 30-60 ml voor een pony en 60-90 ml voor een paard.


Meebestellen?
 
Ervaringen van klanten bij gebruik van LiquiHorse Basis
 • Paard verhaart makkelijker en zit lekkerder in vel en vacht. Glanst als een spiegel.
 • Paard heeft verbeterde weerstand.
 • Paard is fitter, vlotter en minder vermoeid.
 • Paard loopt soepeler en heeft verbeterde instelling. Lekker voorwaarts maar niet te. Goed controleerbaar. Loopt meer gedragen.
 • Jong paard is rustiger.
 
 • Paard moest even wennen aan de smaak maar eet het nu prima.
 • Het duurde even voordat we verschil zagen maar na twee maanden nu zien we groot verschil. Het scheelt veel in de extra middelen die wij voorheen gaven. Nu geven we alleen LiquiHorse en ze doen het er super op. Waanzinnig blij mee!

Reviews van klanten over de service en voeradviezen van LiquiHorse
 • Hele snelle reactie op vragen. Snelle levering. Topbedrijf!
 • Goed advies, vriendelijke mensen, prima service!
 • Ik gebruik LiquiHorse al jaren voor mijn paarden en ben zeer tevreden. Prima spul.
 • Niet ieder paard heeft hetzelfde nodig en dat is het mooie van LiquiHorse. Wij gebruiken LiquiHorse Basis voor de één en LiquiHorse Sport en Relax voor de ander. Met de verschillende producten kun je het aanpassen op het paard en/of voor de wedstrijden.
 • Topservice! Bij vragen altijd een goed advies. Het persoonlijke kaartje dat meestal bij de levering zit, maakt het helemaal af. 
 
 • Ik benaderde LiquiHorse omdat mijn paard dunne ontlasting had en na bezoek aan de dierenarts bleek dat het om verstopping ging met mestwater. LiquiHorse stuurde mij een uitgebreide vragenlijst, die specifiek gericht was op mijn paard om een duidelijk beeld te krijgen van mijn paard en het probleem. Op hun advies ben ik overgestapt van brokken op luzerne met LiquiHorse Basis. Binnen enkele dagen verschil! Van een vieze, zwarte achterkant naar een schone achterkant. Erg tevreden over de professionaliteit, kundigheid en de resultaten. LiquiHorse ruikt zoet en mijn merrie vindt het heerlijk.
 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Basis


Vraag: Hoe voer je LiquiHorse?
Antwoord: LiquiHorse kan over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette gevoerd worden. Wel goed mengen.


Vraag: Kan LiquiHorse Basis krachtvoer (deels) vervangen?
Antwoord: Jazeker! De samenstelling van LiquiHorse Basis is compleet en dekt altijd de dagelijkse mineralen- en vitaminbehoefte met kwalitatief goed ruwvoer. Krachtvoer wordt daarmee overbodig.

 

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Basis

Met tientallen jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding ontwikkelde Van Benthem Minerals de LiquiHorse producten.

Sorteren op:

Review toevoegen
Stefan - 22-06-2023 20:57

Ik gebruik Liquihorse al jaren. De paarden doen 't er super op, hebben meer energie. Aanrader

Petra van den Berg - 11-06-2023 20:56

Mijn ruin is 22 jaar. 2 jaar geleden zijn 6 tanden boven en 6 tanden onder getrokken omdat hij de aandoening EORTH had. Hij wordt goed bijgevoerd omdat hij af en toe wat mager wordt. Hij wordt 3-4 x in de week gereden. Hij krijgt Liquihorse basis en liquihorse energie oil. Hij glimt, hij is fit en vrolijk. Hij ziet er super uit!

Kim Witte - 15-02-2023 12:08

Nooit meer wat anders! Denk al ruim 10 jaar, dat mijn pony's Liquihorse krijgen. Super blij, dat de bestellingen nu via Post nl, worden verstuurd

Spaepen Sonja - 24-11-2022 19:08

Wij hebben 4 paardjes en krijgen elke morgen wij willen het beste voor ons paardjes super snelle bezorging top

Sybrand Oud - 01-03-2022 07:13

Ik ben er zo tevreden over dat ik ieder in mijn omgeving adviseer ook hun dier dit te gunnen.

Debby - 19-02-2022 00:10

Ik ben lique basis gaan gebruiken voor mijn oudere paarden. Dit gezien de hoog gedoseerde vitamines en mineralen en betere opname.
Nu na een paar weken gebruik, hebben beide paarden een glanzende vacht, zitten duidelijk goed in hun vel mentaal en fysiek.
Zichtbaar fitter, gelukkiger en prachtig om te zien!

Kim Witte - 12-02-2022 13:30

Super fijne olie, waardoor de pony goed in zijn vel zit! Ondersteunt hem in alles.

Sandra - 02-01-2022 21:34

Ik gebruik al geruime tijd met veel tevredenheid liquihorse basic. Andere balancers enz verdraagt mijn Tinker merrie niet dit omdat er o.a. kalium in zit. Een teveel aan kalium ontregelt bij haar de natrium/kalium pomp wat zich uit in donkere urine. Ook luzerne gaat niet vanwege de toch hoge kalium wat erin zit.
Liquihorse basic heeft geen toegevoegde kalium wat een groot voordeel is voor mijn Tinker. Ik voeg wel 50gr zout per dag toe aan haar rantsoen dit heeft zij beslist nodig.

Mariëtte Borggreve - 13-12-2021 18:37

Super spul. Ik gebruik het al een paar jaar. De paarden glimmen en zitten goed in hun vel. Ze hebben meer energie. Je kunt nu toe met minder krachtvoer. Maar krijgen toch alles binnen wat ze nodig hebben.

Sybrand Oud - 19-09-2021 09:32

Ik ben wijs met Liquihorse basis. Ik gebruik het als vervanger voor krachtvoer en ervaar dat de paarden zich veel actiever gaan gedragen. 2 maatschepjes over een handje luzerne. geeft dit resultaat.

Marian van der Veden - 16-09-2021 14:01

Super tevreden! Ben het gaan geven omdat fries geen brok meer mocht ivm slikproblemen. Geef het over de lucerne (zoals geadviseerd). Hij moest wel even aan de smaak wennen, maar geen slikproblemen meer gehad. Deze houden we erin dus!

Kim witte - 10-09-2021 20:28

Ik voer al jaren Liquihirse. Basis, sport en nu sinds kort ook de energy oil. Pony's zijn altijd fit, mooi glanzend en komen ook makkelijk door hun haar heen.
Liquihorse is bij ons niet meer weg te denken!

Arie Doeksen - 24-04-2021 08:20

Voer het over 1 kg luzerne aan Friese paarden. met voldoende ruwvoer bijna geen krachtvoer.
paarden prima in conditie, glad in het haar.
Zeer tevreden over product.

sybrand - 06-01-2021 16:12

door de luzerne wordt het goed opgenomen

sybrand - 06-01-2021 16:10

paard niet meer vermoeid.

Erma Bast-Nieuwenburg - 06-11-2020 15:48

In de eerste 2 week wilde ze het niet eten, nu eet ze het wel. Ik vind alleen dat het onhandig toe te dienen is. Ook met pomp, dat kan beter.

Kim witte - 06-07-2020 12:36

erg mooi product! Pony krijgt hiermee precies wat hij nodig heeft. Merk dat hij goed in zijn vel zit en verhaart er makkelijker door. Glimt tegen je op!!!

Natasja - 21-12-2019 14:41

Gebruik t nu al voor t 3e jaar en ben zeer tevreden.

Stefan - 11-09-2019 16:17

Gebruik het al jaren. Vooral mijn jongste paard merk ik 't verschil, hij is rustiger. Meestal rij ik zelf langs om te halen, maar bij gebrek aan tijd dit keer laten bezorgen en dat ging ook prima

Margo - 28-02-2019 08:36

Al jaren trouwe gebruiker van de basis en relax.
Paarden doen het er prima op !!
Snelle bezorging, goed advies, vriendelijke mensen en prima service !!

Natasja - 27-02-2019 15:26

Ben er erg tevreden over, gebruik t al jaar of 3 .

Alie - 27-12-2018 22:08

Snelle levering en voldoet goed!

Cathelijn - 12-12-2018 15:20

Mijn paard Kabana doet het heel goed op de basis! Ze zit lekker in haar vel en vacht.

Nelleke - 22-11-2018 17:00

Ons paard is een stuk energieker geworden! Super snelle levering!

Margo - 13-04-2018 20:22

Onze 2 Friezen doen het er al een paar jaar prima op.
1 op de basis en 1 op de relax.
Prima spul. Snelle levering

Marloes - 19-01-2018 14:21

Tijdens mijn bezoek aan Horse Event 2017 ben ik langs geweest bij de stand van Liquihorse, hier heb ik uitgebreide informatie ontvangen over de verschillende producten en heb een voedingsadvies gekregen. Mijn pony, ben actief met hem in de mensport, miste wat energie. Op advies ben ik Liquihorse basis gaan voeren, ik doe één pompje (30ml) over het voer en voer het in combinatie met lijnzaadolie, voor de wedstrijden voer ik echter een dubbele dosis. Mijn pony heeft meer energie en uithoudingsvermogen, ook zijn instelling is erg veranderd. Lekker voorwaarts in een goede controleerbare manier.

Menteam Lamein - 07-01-2018 13:02

Naast de Sport en Relax gebruiken we ook de Basis.
Niet elke pony in het span heeft het zelfde nodig en dat is het mooie van Liquihorse. Met de verschillende producten kun je het aanpassen op de pony en op de wedstrijden.
Zijn zeer tevreden over de verschillende producten. En als er iets, kun je altijd rekenen op een goed advies.
En...de service is TOP! En het persoonlijke kaartje dat meestal bij de bestelling zit, maakt het helemaal af!

Mariëtte Borggreve - 16-10-2017 08:20

Het product is super. Na een paar weken merk je echt aan het paard dat ze meer energie heeft en een glimmende vacht.
Ik zou op de webpagina iets veranderen aan het bestellen. Als je een product wilt afhalen is het handig dat er eerder in de bestellings pagina's aangegeven wordt dat afhalen later aan te geven is. Je krijgt het idee dat je eerst moet betalen voor verzenden, dit moet je accepteren, dan later merk je pas dat je kunt afhalen. Geef dit eerder aan!

Rij- & Menteam Oosterveld - 26-05-2017 18:53

Prima producten van Liquihorse de pony's lopen er inmiddels ruim anderhalf jaar allemaal goed op, de ene is meer energie nodig dan de ander omdat die zelfs wel wat relaxter mag worden. En dat wordt in overleg met Liquihorse altijd goed onderbouwd en aangevuld met de andere producten om zo een goed resultaat te krijgen.

Nico van der Keur - 18-04-2017 12:28

Top product, paarden zien er fit en gezond uit. Energie level is prima in orde, glanzende vacht en goede eetlust.

Caroline - 23-02-2017 12:52

Ik gebruik het voor mijn tinker waarmee ik aangespannen rij, ze is veel actiever dan voorheen ik ben zeer tevreden ik geef ook de energy en merk echt dat ze veel meer uithoudingsvermogen heeft dan voorheen.

Spittje - 22-11-2016 23:05

Bevalt super. Pony's voelen zich hier super goed onder. Zien er gezond uit met een glanzende vacht. Op advies op Paard & Koets dosering aangepast. Paarden zij voorwaarts, maar niet te voorwaarts. Super product.

Lieke - 18-10-2016 08:33

Ik rijd aangespannen met mijn pony. Het is een kruising fjord en van zichzelf niet de snelste. Sinds ik LiquiHorse gebruik is hij een stuk actiever. We mogen ondertussen al naar de z dressuur.
Dit is mede te danken aan LiquiHorse omdat hij nu veel meer gedragen en actiever is in de dressuur proef. Ook zijn we bij de vaardigheid meestal binnen de tijd.