LiquiHorse Energy Oil 20 liter
LiquiHorse Energy Oil 20 liter
1 Review | Review toevoegen
LiquiHorse Energy Oil 20 liter is geschikt voor sportpaarden die energie nodig hebben. Een perfecte energiebron zonder dat paarden er heet van worden. Rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren.
€ 127,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Uw paard kan plantaardige olie heel goed benutten. Met LiquiHorse Energy Oil geeft uw paard een energierijk product waardoor het meer energie voor duurzame prestaties heeft. Een perfecte energiebron voor sportpaarden die energie nodig hebben. LiquiHorse Energy Oil sluit aan op de behoefte van een sportpaard die op hoog niveau presteert.

Dit product is geschikt voor LiquiHorse Basis, LiquiHorse Relax, LiquiHorse Sport, LiquiHorse Vacht of LiquiHorse Hoef. Deze samengestelde producten bevatten de dagelijkse mineralen en vitaminebehoefte.

LiquiHorse Energy Oil is onderhevig aan koude persing en is goed van smaak. Bouw de dosering bij het eerste gebruik van LiquiHorse Energy Oil langzaam op.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Energy Oil

Sorteren op:

Review toevoegen
Rina Hazeleger - 11-12-2022 17:00

Deze olie werkt echt fijn. Het paard wordt er niet heet van, maar je merkt dat er gewoon een extra “versnelling” is bijgekomen. Meer energie, scherper op de hulpen. Het voeren is ideaal, krachtvoer voer ik nauwelijks, ik meng het door de luzerne. De eerste tijd even rustig opbouwen en kijken welk hoeveelheid, het juiste effect oplevert. Fijn advies gekregen toen ik belde met een aantal vragen.