LiquiHorse Fok 5 liter
LiquiHorse Fok 5 liter
4 Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Fok 5 liter is speciaal ontwikkeld voor drachtige merries. In de laatste maanden van de dracht is het belangrijk dat alle mineralen voldoende aanwezig zijn voor merrie en veulen!

€ 77,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Fok is speciaal gemaakt voor drachtige merries. In de laatste maanden van de dracht is het belangrijk dat alle mineralen voldoende aanwezig zijn. In deze periode groeit het veulen bijzonder snel en wordt de helft van het geboortegewicht gevormd. In dezelfde periode neemt de voeropname van de merrie af, omdat er minder ruimte in haar buik is. Merriebrokken bevatten vaak een te hoog calciumgehalte en te weinig Magnesium. Naast extra Magnesium zorgt LiquiHorse Fok voor aanvulling van Magnesium, Zink, Koper en Selenium.

Bekijk hier de samenstelling van LiquiHorse Fok

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Rinus Loman - 21-11-2019 16:45

Na een jaar lang de merries LiquiHorse Fok te hebben gegeven kan ik zeggen dat er resultaat geboekt wordt. 7 merries drachtig, alle 7 een prachtig sterk en actief veulen en ook alle merries vlot de nageboorte eraf! Waar we eerder problemen hadden dat de merries met hun nageboorte bleven staan en dat de veulens niet zo sterk en actief waren, is dat dit jaar wel anders. Voor een groot deel is dit volgens mij te wijten aan de voeding van de merries. Het ruwvoer is onderzocht voordat ik startte met LiquiHorse. Voeradviseur Jan van Benthem heeft op basis van de resultaten van het bloedonderzoek én het ruwvoeronderzoek een voeradvies opgesteld en ik ben de merries dagelijks LiquiHorse Fok gaan voeren naast het ruwvoer.

Cindy Haentjens - 01-05-2019 10:15

Nu een 2e veulen bij onze merrie, beide keren heeft de merrie LiquiHorse Fok gekregen. Snel drachtig en beide keren een mooie vlotte bevalling en een levendig en actief veulen. Merrie ziet er ook top uit!

Marianne de Zeeuw (Goudkamp Stables) - 19-12-2016 15:06

Meestal moest ze een keer of 3 geïnsemineerd worden. Bij de vorige eigenaar werd ze zelfs een jaar niet drachtig! Sinds we LiquiHorse Fok gebruiken hebben we haar elk jaar nog in 1 inseminatie drachtig gekregen. Zelfs terwijl de dierenarts adviseerde niet in de veulenhengstigheid te insemineren. Omdat de baarmoeder niet mooi schoon en nog groot en grof was. Ondanks dat werd ze in 1 keer drachtig. Ook hield de dracht elke keer stand.

Linda van Engelshoven - 18-10-2016 08:40

Wij hebben dit jaar in onze fokkerij bij alle merries voor het eerst Liquihorse Fok ingezet. Het is ons opgevallen hoe sterk onze veulens waren bij de geboorte en hoe gezond ze hun start gemaakt hebben. De veulens kwamen snel in de benen en waren meteen krachtig. Ook nog geen diarree, geen snotneuzen etc gezien dit jaar. Wij schrijven dit verschil voor een groot deel toe aan het supplement Liquihorse Fok, waarmee we 3 maanden voor de uitteldatum begonnen zijn. Wij zullen het zeker blijven gebruiken!

Laatst bekeken producten