LiquiHorse Sport 5 liter
LiquiHorse Sport 5 liter
1 Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Sport bevat Carnitine, extra Magnesium, Selenium en Vitamine E. De spieren kunnen zich sneller herstellen mede door een hoger gehalte aan Magnesium, Selenium en Vitamine E.

€ 123,30
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Sport bevat Carnitine, extra Selenium en Vitamine E. De spieren kunnen zich sneller herstellen door een hoger gehalte aan Magnesium en de toegevoegde Carnitine. Magnesium is een belangrijk element bij het ontspannen van de spieren. Vitamine E en Selenium ondersteunen sneller herstel van de spieren na zware inspanning. Carnitine speelt een belangrijke rol in de vetzuurverbrandring.Carnitine is bij uitstek geschikt voor paarden die zware prestaties moeten leveren.

LiquiHorse Sport dagelijks gebruiken van vier dagen voor de wedstrijd tot vier dagen na de wedstrijd. Daarna kunt u weer overgaan op LiquiHorse Basis tot vier dagen voor de volgende wedstrijd.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Sport

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Menteam Lamein - 07-01-2018 12:59

We zijn al een aantal jaren super tevreden over de Liquihorse Sport.
Onze pony's doen het er super goed op in de wedstrijden, zowel in het vierspan als enkel- en dubbelspan.
Ook na de marathons en minimarathons herstellen ze altijd snel van dat wat ze geleverd hebben.

Laatst bekeken producten