LiquiHorse Relax 5 liter 5 17
LiquiHorse Relax 5 liter
LiquiHorse Relax 5 liter
Reviews | Review toevoegen

Met LiquiHorse Relax 5 liter geeft u uw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. 

€ 69,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met LiquiHorse Relax 5 liter geeft u uw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. Blijft er spanning op de spieren staan, dan zal uw paard snel gestrest overkomen. 

Magnesium is tevens van belang bij de prikkeloverdracht in de zenuwcellen, bij de aanmaak van enzymen en hormonen maar ook bij het stofwisselingsproces.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Relax

Review toevoegen

Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0504061254 of via het contactformulier

Hanneke -

Ik ben erg tevreden over liquihorse relax. Ik geef het mijn drukke pony, hij word er rustiger van in z'n hoofd maar blijft wel scherp.

Juliette Mirandolle -

Sinds het gebruik van LiquiHorse Relax merken wij zoveel verschil met ons paard. Hij maakt zich op wedstrijd altijd erg druk. Sinds we de Relax gebruiken merken gewoon dat hij ook echt een stuk relaxter is. Hetzelfde geld voor de LiquiHorse Energy. Ook deze gebruiken we, maar voor een ander paard. Het is mooi om te zien hoe deze producten een fijne uitwerking hebben op de paarden. Daarnaast vinden ze het ook nog heel lekker.

Esther -

Heel blij met de relax . Mijn merrie is veel meer ontspannen met rijden en daardoor ook veel losser en soepeler in haar lijf.

Danielle Grupstra -

Wij hebben ongeveer een half jaar geleden een voeradvies gevraagd voor ons tweespan pony's. Een van de ponys van ons span, werd snel heet en daar was eigenlijk niet meer doorheen te breken. Dit uitte zich in steigeren, door de rem van de wagen heen trekken, niet willen wachten/stilstaan en ontzettend trillen tijdens het inspannen. Via Jannes zijn wij liquihorse gaan gebruiken. Na een week of 2 begonnen we al verschil te merken en hoe langer we het aan onze 10jarige ruin voerde hoe beter het werd. Het hele nerveuze ging er af en wij konden goed met hem aan het werk. Dit resultaat heeft er voor gezorgd dat wij momenteel naast het ruwvoer, hooi, wij ook de luzerne met de liquihorse aangepast aan de pony's voeren. Nog steeds dik tevreden.

Cindy -

Gebruik nu al geruime tijd de LiquiHorse Relax, afgewisseld met de LiquiHorse Fok in de periode dat de merrie drachtig is/veulen aan de voet heeft. Op beide producten doet ze het zeer goed. Fijn om te weten dat de merrie alle vitamines en mineralen in voldoende mate binnenkrijgt. Door controle dmv bloedonderzoek wist ik dat ze een tekort had aan magnesium, verschillende producten geprobeerd en deze werkt het beste en gaf ook het beste resultaat na bloedonderzoek controle.
Heel fijn om de resultaten te bespreken met het LiquiHorse team en dat het altijd mogelijk is om tussendoor een keer te overleggen bij bijzonderheden.

Daphne -

Deze op advies gekocht en wij zijn er blij mee.
Mijn pony lust het alleen niet , maar nu geef ik het in een spuit in zijn mond en dit gaat goed.
Hij is hoefbevangenheid en sinds het gebruik van Liquihorse knapt hij al weer op.
Mijn andere paard lust het wel door zijn eten en hij rijd anders dan eerst .
Hij beweegt soepel en verstapt zich niet meer wat hij vaak deed.
Zeer tevreden dus.!

Kyrene van den Blink -

Nu ruim twee maanden aan het voeren en ik durf eindelijk volmondig te zeggen dat LiquiHorse Relax werkt! Na veel verschillende oliën etc geprobeerd te hebben, via mijn instructrice bij LiquiHorse gekomen. Via mail een heel persoonlijk voer advies gekregen met ook adviezen over de oliën die LiquiHorse aanbied.
Al snel merkte ik verschil maar aangezien mijn paard vaak met ups en downs door het leven gaat durfde ik het nog niet volledig aan Relax te wijden. Maar nu twee maanden verder ben ik er zeker van: mijn rillerige en gevoelige paard is veel meer ontspannen. Hij kon zich erg afsluiten of juist extreem reageren bij het rijden maar ik heb nu een paard waar ik echt aan kan rijden. Veel meer ontspanning maar ook wanneer er wel spanning ontstaat valt hij hier een stuk makkelijker uit te halen. Er zit een duidelijke stijgende lijn in ons rijden. Super fijn!
Ook het persoonlijke advies en de persoonlijke berichtjes die je elke keer bij een bestelling krijgt, zijn heel erg fijn.
Top product en top bedrijf!

Nathalie -

Had even tijd nodig maar ik merk zeker verandering bij mijn sensibele merrie. Ze kan beter ontspannen en in de omgang is ze helemaal zen. Het blijft wel een echt merrie maar ze is zeker vooruit gegaan . Ook op wedstrijd is ze rustiger .

Marion bosgoed -

Mijn paard van 18 is onvoorspelbaar en soms niet te rijden,schrikt zelfs van zijn eigen schaduw.Na het rijden trilde zijn voorbeen altijd.Nu een maand relax aan het voeren en merk al lichte verbetering.Het trillen van zijn been is ook minder.Hij is zeer goed voorwaarts geworden want eerst verstarde hij altijd in de spieren.Ook heel handige dispencer erbij zodat mijn stalbaas hem makkelijk de relax kan toedienen

Dadette Flokstra -

Vorig jaar begonnen met liquihorse relax. Na telefonisch contact gehad te hebben heb ik dit advies gekregen . Mijn merrie van 7 is onder het zadel vooral in het begin gespannen en schrikkerig . Je merkt nu doordat ze liquihorse gebruikt de scherpe randjes eraf zijn . Zo kan ik haar op de wedstrijden ook veel beter rijden . En gaat ze niet altijd de strijd meer aan en heb ik een vrolijke merrie.

Marcia van Venrooij -

Top product. Na van alles geprobeerd te hebben bij mijn zeer bang paard blijkt dit goed te werken. Ook super blij met de service van het bedrijf.

Mooibroek -

Vorig jaar begonnen met liquihorse relax. Voornamelijk vanwege het bestandsdeel magnesium. Ik was op zoek naar de vloeibare goed opneembare variant. De voordelen hiervan zie ik terug in mijn paard bijv. sneller herstel na training. Maar een van de belangrijkste werking is voor mij toch de hormoonhuishouding, mijn merrie was continu hengstig en ze heeft nu een normale cyclus. Verder hoop ik met de liquihorse relax de kans op hoefbevangenheid te verkleinen door een betere balans van magnesium en calcium. En ze doet het er goed op! Ik ben zeer tevreden. :-)

Melony -

Fijn product. Mijn paard reageert er erg positief op.

Marijke van Schaik -

Mijn paard was moeilijk in conditie te houden en had behoorlijk wat tijd nodig voor herstel na een zware training. Na goed advies van team Liquihorse te hebben gehad zijn we Liqui Horse relax en Energy gaan geven. Al heel snel zagen we een mooie verbetering. Hij ziet er inmiddels weer top uit en herstelt goed na trainen en wedstrijd. Bedankt!

Marriët Mittendorff -

Een van onze oudere merries begon in de stal steeds onrustiger te worden, vooral in de ochtenduren. Ook voor haar veulen was dat vervelend, zo'n onrustige moeder. We zijn overgestapt - op advies - van biks naar luzerne in combinatie met Liquihorse Relax. Ze gedijt goed, lijkt rustiger en eet met smaak haar hooi.

Chantal Jongeneel -

Mijn paard heeft best wel veel maagzweren. Na de zoveelste kliniek bezoek belde ik LiquiHorse voor informatie, fijn telefoon gesprek ze vertelde mij ik denk dat ik de oplossing heb voor jou paard. Ik dacht nog ja dat denken er zo veel. Maar de LiquiHorse relax en LiquiHorse energy besteld. Op momenten dat ze weer last kreeg van een maagzweer door spanning b.v van een wedstrijd stopte ze met eten, maar na het gebruik van Lquihorse tot nu toe nog steeds eet ze lekker hooi, ze is fit, ze ziet er goed uit. Ik ben heel blij dat ik de flessen heb gekocht. Ik gebruik het nu ook voor mijn jonge paard. Ik vind het Toppie.

Stal Contessa -

Sinds wij liquihorse relax voeren zien onze pony's er veel glanzender uit. We hebben geen spierverzuringsproblemen meer en de pony's blijven het hele jaar door er goed uitzien waar ze vroeger nog wel eens een periode hadden dat ze wat minder in conditie waren.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews