LiquiHorse Relax 5 liter
LiquiHorse Relax 5 liter
27 Reviews | Review toevoegen

Met LiquiHorse Relax 5 liter geef je jouw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. 

€ 73,53
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met LiquiHorse Relax 5 liter geef je jouw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. Blijft er spanning op de spieren staan, dan zal je paard snel gestrest of gespannen overkomen. 

Magnesium is tevens van belang bij de prikkeloverdracht in de zenuwcellen, bij de aanmaak van enzymen en hormonen maar ook bij het stofwisselingsproces.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Relax

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Patty Curvers - 25-02-2021 09:48

Ik voer LiquiHorse Relax nu al meer dan een jaar en ben er heel tevreden over. Mijn paard heeft altijd een hoge spierspanning van haar zelf gehad en reageerde vaak heftig op dingen.LiquiHorse Relax neemt die spanning voor een groot deel weg en heeft er ook voor gezorgd dat ze rustiger in haar hoofd is waardoor ze minder heftig op dingen reageert en een gehele relaxtere houding heeft. Hierdoor kan ze spanningen dan ook weer makkelijker laten afvloeien. Duidelijk een relaxter paard. Een top product voor ons!

Marriët Mittendorff - 29-11-2020 19:58

Denk dat onze hengst hier heel rustig van wordt, en daardoor gezonder is.

liesbeth - 07-09-2020 15:57

paard is sinds gebruik echt relaxter. let beter op de ruiter, minder op de omgeving. scherpe kantjes zijn er af.

Bianca - 07-07-2020 21:04

Mijn paard staat al zolang ik hem heb op de relax. Het haalt net de scherpe randjes bij hem weg. Hij blijft fanatiek, maar let vaak net iets beter op

Eva - 15-01-2020 23:32

In tegenstelling tot andere supplementen word de Liquihorse wel goed gegeten over de luzerne! De bestelling was ook snel in huis, en ik ben ook zeer tevreden over DPD en dat je een neerzet bevestiging kan kiezen voor als je niet thuis denkt te zijn.

Ester - 20-12-2019 12:37

Ik heb de vernieuwde LiquiHorse Relax geprobeerd bij mijn ponys, ze eten het veel beter op. Voor de rest reageren ze er wel het zelfde op. Ik moet mijn Welsh pony’s altijd wel wat bijvoeren dan alleen muesli en luzerne anders zakken ze zo weg op de bespiering en gewicht vooral in het hoog seizoen.

Anne van den Eerenbeemt - 20-12-2019 08:05

onmisbaar in een goed rantsoen! ik kan niet zonder!

M hazewinkel - 05-06-2019 21:36

Ben erg tevreden. Snelle levering. Mijn paarden willen het goed eten. Vind dat ze al relaxter zijn.

VBR - 27-03-2019 22:52

Liquihorse Relax leerden we kennen doordat onze nieuwe pony het gebruikte als aanvulling. Onlangs werd geadviseerd om ons paard Magnesium bij te geven. Omdat we toch al Liquihorse hadden staan, zijn we het ook aan ons paard gaan geven. Normaal viel ze in het voorjaar flink af tijdens het verharen. Tussen februari en eind april was het altijd conditioneel tobben. Dit jaar is ze in topconditie. Ze is in een week verhaart en glanst enorm. Geen centje pijn. Daarnaast is haar spieropbouw ook flink verbeterd en is ze stabieler in de training. Ze is een happy horse ! Dus ben super tevreden.

Jbv - 08-08-2018 06:53

Ik ben echt super tevreden!! Ik ben zo blij dat ik dit product ben gaan gebruiken! Mijn paarden zijn scherp maar relaxt. Bij een paard is zijn gedrag weer geworden zoals hij voorheen was maar de laatste 9 maanden niet meer waardoor ik de endurance trainingen stop moest zetten en ik me moest gaan focussen op hoe ik het beste kon omgaan met een paard waarbij je soms niet tot door kon dringen omdat hij bij simpele situaties helemaal heet en nerveus werd en dan niet meer tot rust kon komen. Ik gaf al maanden magnesium citraat vanwege zijn gedrag en spieren en had dus eerst een beetje zoiets van waarom zou het bij de relax dan anders zijn. Maar ik kan zijn training weer gaan opstarten dan alleen de dressuur trainingen die ik voorheen alleen nog met hem deed om boven beschreven reden. Ik heb er weer plezier in om hem te rijden en merk aan hem dat hij ook tevreden is en het werk weer graag doet. We gaan met sprongen vooruit. Eerder gaf ik aan dat mijn paarden erg aan de smaak moesten wennen en het om die reden eerst niet graag aten. Mijn merrie eet het nu zo op en mijn ruin heeft nog steeds wat overtuigingskracht nodig ik de vorm van een handje slobber erbij maar bij mijn laatste bestelling heb ik er smaakstof bij gekregen om het voor de paarden wat lekkerder te maken. Ik ben dus erg benieuwd of mijn ruin het dan ook zonder het handje slobber gaat pakken. Het bedrijf zelf is een zeer betrokken bedrijf welke begaan en geïnteresseerd is in de gebruikers en informeren dan ook geregeld of je nog tevreden bent, of het goed gaat, of er aanpassingen nodig zijn enz.... Niet alleen heel tevreden over het product dus maar ook over het bedrijf!

Hanneke - 19-02-2018 13:51

Ik ben erg tevreden over liquihorse relax. Ik geef het mijn drukke pony, hij word er rustiger van in z'n hoofd maar blijft wel scherp.

Juliette Mirandolle - 12-02-2018 14:47

Sinds het gebruik van LiquiHorse Relax merken wij zoveel verschil met ons paard. Hij maakt zich op wedstrijd altijd erg druk. Sinds we de Relax gebruiken merken gewoon dat hij ook echt een stuk relaxter is. Hetzelfde geld voor de LiquiHorse Energy. Ook deze gebruiken we, maar voor een ander paard. Het is mooi om te zien hoe deze producten een fijne uitwerking hebben op de paarden. Daarnaast vinden ze het ook nog heel lekker.

Esther - 03-02-2018 11:52

Heel blij met de relax . Mijn merrie is veel meer ontspannen met rijden en daardoor ook veel losser en soepeler in haar lijf.

Danielle Grupstra - 19-01-2018 14:17

Wij hebben ongeveer een half jaar geleden een voeradvies gevraagd voor ons tweespan pony's. Een van de ponys van ons span, werd snel heet en daar was eigenlijk niet meer doorheen te breken. Dit uitte zich in steigeren, door de rem van de wagen heen trekken, niet willen wachten/stilstaan en ontzettend trillen tijdens het inspannen. Via Jannes zijn wij liquihorse gaan gebruiken. Na een week of 2 begonnen we al verschil te merken en hoe langer we het aan onze 10jarige ruin voerde hoe beter het werd. Het hele nerveuze ging er af en wij konden goed met hem aan het werk. Dit resultaat heeft er voor gezorgd dat wij momenteel naast het ruwvoer, hooi, wij ook de luzerne met de liquihorse aangepast aan de pony's voeren. Nog steeds dik tevreden.

Cindy - 03-01-2018 21:06

Gebruik nu al geruime tijd de LiquiHorse Relax, afgewisseld met de LiquiHorse Fok in de periode dat de merrie drachtig is/veulen aan de voet heeft. Op beide producten doet ze het zeer goed. Fijn om te weten dat de merrie alle vitamines en mineralen in voldoende mate binnenkrijgt. Door controle dmv bloedonderzoek wist ik dat ze een tekort had aan magnesium, verschillende producten geprobeerd en deze werkt het beste en gaf ook het beste resultaat na bloedonderzoek controle.
Heel fijn om de resultaten te bespreken met het LiquiHorse team en dat het altijd mogelijk is om tussendoor een keer te overleggen bij bijzonderheden.

Daphne - 05-10-2017 15:28

Deze op advies gekocht en wij zijn er blij mee.
Mijn pony lust het alleen niet , maar nu geef ik het in een spuit in zijn mond en dit gaat goed.
Hij is hoefbevangenheid en sinds het gebruik van Liquihorse knapt hij al weer op.
Mijn andere paard lust het wel door zijn eten en hij rijd anders dan eerst .
Hij beweegt soepel en verstapt zich niet meer wat hij vaak deed.
Zeer tevreden dus.!

Kyrene van den Blink - 23-06-2017 21:31

Nu ruim twee maanden aan het voeren en ik durf eindelijk volmondig te zeggen dat LiquiHorse Relax werkt! Na veel verschillende oliën etc geprobeerd te hebben, via mijn instructrice bij LiquiHorse gekomen. Via mail een heel persoonlijk voer advies gekregen met ook adviezen over de oliën die LiquiHorse aanbied.
Al snel merkte ik verschil maar aangezien mijn paard vaak met ups en downs door het leven gaat durfde ik het nog niet volledig aan Relax te wijden. Maar nu twee maanden verder ben ik er zeker van: mijn rillerige en gevoelige paard is veel meer ontspannen. Hij kon zich erg afsluiten of juist extreem reageren bij het rijden maar ik heb nu een paard waar ik echt aan kan rijden. Veel meer ontspanning maar ook wanneer er wel spanning ontstaat valt hij hier een stuk makkelijker uit te halen. Er zit een duidelijke stijgende lijn in ons rijden. Super fijn!
Ook het persoonlijke advies en de persoonlijke berichtjes die je elke keer bij een bestelling krijgt, zijn heel erg fijn.
Top product en top bedrijf!

Nathalie - 18-05-2017 00:52

Had even tijd nodig maar ik merk zeker verandering bij mijn sensibele merrie. Ze kan beter ontspannen en in de omgang is ze helemaal zen. Het blijft wel een echt merrie maar ze is zeker vooruit gegaan . Ook op wedstrijd is ze rustiger .

Marion bosgoed - 05-04-2017 13:50

Mijn paard van 18 is onvoorspelbaar en soms niet te rijden,schrikt zelfs van zijn eigen schaduw.Na het rijden trilde zijn voorbeen altijd.Nu een maand relax aan het voeren en merk al lichte verbetering.Het trillen van zijn been is ook minder.Hij is zeer goed voorwaarts geworden want eerst verstarde hij altijd in de spieren.Ook heel handige dispencer erbij zodat mijn stalbaas hem makkelijk de relax kan toedienen

Dadette Flokstra - 28-02-2017 10:19

Vorig jaar begonnen met liquihorse relax. Na telefonisch contact gehad te hebben heb ik dit advies gekregen . Mijn merrie van 7 is onder het zadel vooral in het begin gespannen en schrikkerig . Je merkt nu doordat ze liquihorse gebruikt de scherpe randjes eraf zijn . Zo kan ik haar op de wedstrijden ook veel beter rijden . En gaat ze niet altijd de strijd meer aan en heb ik een vrolijke merrie.

Marcia van Venrooij - 14-02-2017 22:09

Top product. Na van alles geprobeerd te hebben bij mijn zeer bang paard blijkt dit goed te werken. Ook super blij met de service van het bedrijf.

Mooibroek - 02-02-2017 19:50

Vorig jaar begonnen met liquihorse relax. Voornamelijk vanwege het bestandsdeel magnesium. Ik was op zoek naar de vloeibare goed opneembare variant. De voordelen hiervan zie ik terug in mijn paard bijv. sneller herstel na training. Maar een van de belangrijkste werking is voor mij toch de hormoonhuishouding, mijn merrie was continu hengstig en ze heeft nu een normale cyclus. Verder hoop ik met de liquihorse relax de kans op hoefbevangenheid te verkleinen door een betere balans van magnesium en calcium. En ze doet het er goed op! Ik ben zeer tevreden. :-)

Melony - 25-01-2017 21:04

Fijn product. Mijn paard reageert er erg positief op.

Marijke van Schaik - 01-12-2016 09:57

Mijn paard was moeilijk in conditie te houden en had behoorlijk wat tijd nodig voor herstel na een zware training. Na goed advies van team Liquihorse te hebben gehad zijn we Liqui Horse relax en Energy gaan geven. Al heel snel zagen we een mooie verbetering. Hij ziet er inmiddels weer top uit en herstelt goed na trainen en wedstrijd. Bedankt!

Marriët Mittendorff - 13-11-2016 14:55

Een van onze oudere merries begon in de stal steeds onrustiger te worden, vooral in de ochtenduren. Ook voor haar veulen was dat vervelend, zo'n onrustige moeder. We zijn overgestapt - op advies - van biks naar luzerne in combinatie met Liquihorse Relax. Ze gedijt goed, lijkt rustiger en eet met smaak haar hooi.

Chantal Jongeneel - 18-10-2016 08:35

Mijn paard heeft best wel veel maagzweren. Na de zoveelste kliniek bezoek belde ik LiquiHorse voor informatie, fijn telefoon gesprek ze vertelde mij ik denk dat ik de oplossing heb voor jou paard. Ik dacht nog ja dat denken er zo veel. Maar de LiquiHorse relax en LiquiHorse energy besteld. Op momenten dat ze weer last kreeg van een maagzweer door spanning b.v van een wedstrijd stopte ze met eten, maar na het gebruik van Lquihorse tot nu toe nog steeds eet ze lekker hooi, ze is fit, ze ziet er goed uit. Ik ben heel blij dat ik de flessen heb gekocht. Ik gebruik het nu ook voor mijn jonge paard. Ik vind het Toppie.

Stal Contessa - 30-09-2016 11:15

Sinds wij liquihorse relax voeren zien onze pony's er veel glanzender uit. We hebben geen spierverzuringsproblemen meer en de pony's blijven het hele jaar door er goed uitzien waar ze vroeger nog wel eens een periode hadden dat ze wat minder in conditie waren.

Meer reviews
Laatst bekeken producten