LiquiHorse Relax 5 liter
LiquiHorse Relax 5 liter
40 Reviews | Review toevoegen
Met LiquiHorse Relax 5 liter geef je jouw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. 
€ 80,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Is je paard flegmatiek of juist sensibel, nerveus, gauw afgeleid of te heet in het rijden? Heeft hij last van stress, spierspanning of door spierverzuring moeite met herstel na een training? Grote kans dat hij last heeft van magnesiumtekort.

Met LiquiHorse Relax voorzie je je paard met een complete basis van alle essentiële mineralen en vitaminen, plus een extra ‘shot’ vloeibare magnesium in de best opneembare vorm. Magnesium helpt bij het voldoende ontspannen van de spieren en het verminderen van prikkels in het zenuwstelsel. Magnesium is tevens van belang bij het stofwisselingsproces en de aanmaak van enzymen en hormonen.

Relax als LiquiHorse beststeller
Een groot deel van de paarden heeft tegenwoordig extra magnesium nodig. LiquiHorse Relax is dan ook onze bestseller. De samenstelling is gebaseerd op de aanvulling van een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddelde tot goede kwaliteit. Als compleet supplement vervangt LiquiHorse Relax de mineralen en vitaminen uit krachtvoer, vitaminebrokjes of losse supplementen. Zonder suiker of extra energie toe te voegen aan het rantsoen! Dat is dubbelfijn want suikers en krachtvoer werken vaak averechts bij flegmatieke of sensibele paarden.
Meer plezier voor mens en dier
Een dagelijkse dosering LiquiHorse Relax van gemiddeld 60 ml kost €0,88 - €1,12 (afhankelijk van de flacongrootte). Je voorkomt daarmee alle mineralen- en vitaminetekorten en krijgt een plezieriger paard om mee te werken.  

De beste vorm van magnesium voor paarden
De vloeibare vorm van de magnesium en andere mineralen en vitaminen in LiquiHorse Relax hebben de hoogst mogelijke opneembaarheid en benutting in het lichaam. Zo is de opgeloste magnesium in LiquiHorse bijna 100 procent opneembaar, terwijl dat voor magnesium in droge vorm (poeders, krachtvoer, granulaten) aanzienlijk minder is. Dit gaat voorbij aan de discussie over of magnesiumoxide, -citraat en -chelaat beter benutbaar is. Het draait om opgelost magnesium. Bovendien zijn de magnesiumwaardes in LiquiHorse optimaal afgestemd met calcium en fosfor. Dit zijn bij uitstek elementen waar magnesium nauw mee samenwerkt.

Met soepele spieren fijner rijden
Vang je signalen op van stress bij je paard, thuis of op wedstrijd? Is je paard door stijve spieren of spierspanning niet gemakkelijk nageeflijk te rijden? Is hij nerveus of schrikkerig en komt je paard daardoor zelden echt tot ontspanning of soepele bewegingen? Dan kan LiquiHorse Relax de oplossing zijn. De één merkt na een week al resultaat, bij de ander duurt het wat langer. Dit ligt o.a. aan de mate van de tekorten. Wil je eerst wat meer advies? Vraag een gratis voeradvies op maat aan.

LiquiHorse Relax

 • Is beschikbaar in flacons van 1 liter of jerrycans van 5 of 20 liter
 • Bevat GMP gekeurde en gecertificeerde ingrediënten
 • Bekijk voor meer informatie over de samenstelling het etiket van LiquiHorse Relax
Gebruiksaanwijzing:
LiquiHorse kan overal doorheen gevoerd worden, zoals over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette. Goed mengen. Dagelijkse dosering van 30-60 ml voor een pony en 60-90 ml voor een paard.

Meebestellen? Ervaringen van klanten bij gebruik van LiquiHorse Relax
 • Paard is rustiger in het hoofd en meer ontspannen in lichaam en gedrag maar blijft wel scherp. Laat spanningen makkelijker afvloeien. Topproduct!
 • Paard is nog steeds fanatiek en voorwaarts maar het hete is er vanaf.
 • Paard heeft meer aandacht voor de ruiter en minder voor de omgeving. De hoge spierspanning en de scherpe kantjes zijn eraf.
 • Ik gaf al maanden magnesium citraat zonder resultaat, maar LiquiHorse Relax werkt wel. Nu kan ik weer endurance rijden.
 • Verschillende producten geprobeerd maar LiquiHorse Relax werkt het beste en geeft het beste resultaat na controle bloedonderzoek.
 • Paard sluit zich minder af en is niet meer (t)rillerig. Ik heb nu een paard waar ik echt aan kan rijden.
 • Minder explosies en heftige reacties, meer plezier met het rijden! Happy horse, happy me!
 • Verbeterde spieropbouw, stabieler in de training en op wedstrijd.
 • Elke keer als ik denk zonder LiquiHorse Relax te kunnen, word ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt. Het is een onmisbare aanvulling op het rantsoen voor zowel mijn sportpaard als mijn projectpaarden.
 • Paard heeft verbeterde hormoonhuishouding; van continue hengstig naar een normale cyclus.
 • Paard had eerder veel maagzweren en stopte met eten door spanning rondom wedstrijden. Paard blijft nu lekker eten, is fit en ziet er goed uit.
 • Paard knapt op van hoefbevangenheid.
 • Geen spierverzuring meer en paarden blijven het hele jaar door er goed uit zien.
 • Paard moest even wennen aan de smaak maar eet het nu prima, mede dankzij de vernieuwde smaak.
Reviews van klanten over de service en voeradviezen van LiquiHorse
 • De LiquiHorse producten zijn makkelijk te doseren. Met de handige dispenser kan ook de stalbaas gemakkelijk de LiquiHorse Relax toedienen.
 • Betrokken mensen die geïnteresseerd in de gebruikers. Ze informeren geregeld of je nog tevreden bent of dat er aanpassingen nodig zijn.
 • Heel fijn om de resultaten te bespreken met het LiquiHorse team en dat het altijd mogelijk is om tussendoor een keer te overleggen bij bijzonderheden.
 • Snelle levering!
 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Relax

Vraag: Wordt mijn paard sloom van LiquiHorse Relax?
Antwoord: Zeker niet! We verwijzen je graag naar de klantenreviews voor de resultaten.

Vraag: Is te veel magnesium schadelijk voor mijn paard?
Antwoord: Wat een paard te veel aan magnesium binnen krijgt, gaat er via de urine weer uit. Niet schadelijk dus, wel zonde van je geld.
 

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Relax

Met tientallen jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding ontwikkelde Van Benthem Minerals de LiquiHorse producten. Uiteraard zijn de LiquiHorse producten GMP gecertificeerd.  
Inmiddels zijn er al vele eigenaren met paarden en pony’s geholpen met de voeradviezen en de LiquiHorse producten. In alle voeradviezen is er oog voor het individuele paard en is meten = weten de uitgangssituatie. Met een transparant, compleet voeradvies op maat en een duidelijke uitleg willen we ook jouw paard helpen om de mineralen- en vitaminebalans optimaal te krijgen. Dan is de weerstand tegen ziekten maximaal en de kans op blessures minimaal. Ons motto is dan ook: 365 dagen fit.


Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Relax

Sorteren op:

Review toevoegen
Claudia Van den bosch - 22-08-2023 11:30

We zijn dit gaan geven op advies van een andere gebruiker. Ons paard Jazz x Krack C, is veel relaxter geworden en blijft toch zijn werklust houden. De grote uitspattingen laat hij niet meer zien in het werk en is veel constanter. Dit is precies wat we nodig hebben voor menpaarden.

Desiree - 08-08-2023 22:07

Boy doet het super op de relax. Hij glimt en zit super in zijn vel. Begin dit jaar waren we even gestopt om te kijken of hij het nog nodig had. Hij werd erg onrustig in de vrachtwagen. We zijn het meteen weer gaan voeren en na een paar dagen stond hij weer rustig op de vrachtwagen. 😅 Er zit dus wel duidelijk verschillen tussen wel en niet voeren.

Kristof Tillie - 23-06-2023 10:58

We ondervinden echt verschil wanneer de relax niet geven. Onze pony is normaal een hele hevige en rillige pony maar dankzij de relax blijft hij mooi geconcentreerd op zijn werk. Wij zijn fan.

Antoinet - 01-05-2023 22:36

Mijn paard is nog steeds fanatiek maar wel handelbaar, voorheen was alles spannend en daardoor waren wij constant in gevecht, nu is zo oplettend maar absoluut lekker rijdbaar

Denise - 14-01-2023 19:34

Zeer tevreden over de liquihorse relax. Ben dit jaren geleden gaan voeren omdat mijn paard sensibel was en snel spanning opbouwde. Inmiddels loopt hij zz licht en is veel meer ontspannen en makkelijker geworden.
Omdat ik nieuwsgierig was of mijn paard ook zonder de liquihorse relax ontspannen bleef ben ik enkele maanden gestopt met de relax.
Dit ging in het begin goed maar ik merkte al snel dat hij toch weer last kreeg van spanning, zowel in de omgang als tijdens het rijden.
Dus inmiddels weer begonnen met liquihorse relax en na een week had ik alweer een fijn en ontspannen paard! Voor mij bewezen dat de liquihorse relax echt zijn werk doet!


Rina Hazeleger - 11-12-2022 16:57

Dit voer ik al jaren aan mijn merries. Het helpt echt om het paard minder nerveus te zijn. Ook heb ik het idee dat ze er makkelijk mee door de hengstigheid komen, daar verneem ik nauwelijks wat van.

Dressuurstal Cecile Smit - 08-04-2022 13:15

Mijn dressuurpaard Harry (Westpoint) is een echte binnenvetter en dit wordt nog meer als hij volop in training is en ik veel reis voor de trainingen en de wedstrijden. Met Harry rijdt ik nu Inter 2. In overleg met Jan ben ik LiquiHorse Relax gaan voeren. Bij Harry merkte ik na 2 weken dagelijks voeren dat hij veel minder in zichzelf gekeerd was. In tegenstelling wat ik veel hoor is dit product echt niet alleen voor spooky paarden want mijn paard is juist een binnenvetter. Ik voer de paarden de LiquiHorse Relax meestal eerst door de slobber. Nadat ze gewend zijn aan het product meng ik het door luzerne en krachtvoer. Ik blijf het voeren want het bevalt goed. Ik vraag veel van mijn paard, ik train meerdere keren per week, ik reis met hem en ik rijd wedstrijden

Denise van den Brink - 25-03-2022 15:47

Ik ben nu ongeveer 3 weken gelden begonnen met de liquihorse relax en de liquihorse energy oil. Na een tip van kennis heb ik contact opgenomen en een voer advies aangevraagd. Na een voer advies te hebben gekregen zijn we deze gaan volgen. Ik merk echt al wel verschil aan mijn paard. Hij begint echt al wat rustiger te worden en minder gestrest. Mijn paard reageert altijd anders op een zelfde soort situatie. Tot nu toe erg tevreden!

Monique Bergervoet - 01-03-2022 10:28

Geachte, mijn Trakhener merrie van 27 jaar, is zo actief dat het Nerv Control
onvoldoende werkzaam was, ze stoof haar stal uit, rustig naast je lopen, nee altijd haast,
dus op zoek gegaan naar wat anders , trof op internet een bedrijf aan die Liqiud Horse verkocht, het proberen waard, mijn dame is nu flink rustig, gebruik het nu meer dan een week, dat het de Luzerne toegevoegd kan worden is ook prettig, Dhr. van Benthem heeft een voeding advies gegeven, zeer handig, dus al met al prima product.

Sybrand Oud - 01-03-2022 07:26

Nog maar net begonnen met het toedienen. Resultaat moet nog blijken. Heb er wel vertrouwen in.

Wil - 06-02-2022 21:24

Liquihorse relax gebruiken wij al een aantal jaren voor onze pony Fleur.
Een vurige pony,goed voorwaarts,wil graag voor je werken.
Houdt van afwisseling in haar trainings oefeningen. En maakt graag buitenritten.
Met liquihorse relax prima bij de les te houden!

Margo - 01-01-2022 22:54

Prima product, snelle levering !!

Gea Huizinga - 11-06-2021 10:50

Ik ben liquiHorse relax gaan voeren aan mijn paarden omdat de paarden maximaal 4 uur per dag grazen in de wei en daarnaast voer ik ruwvoer bij op stal.
Alleen gras en hooi volstaat niet in de mineralen en vitaminen behoefte.
Ik voer geen brok alleen een beetje lucerne met gekookte lijnzaad erdoorheen. De paarden zijn verschillend van karakter 1 is flegmatiek terwijl de andere nogal temperamentvol is. Gebruik het nu 2 weken en ik vind dat de paarden zich zo te zien “goed voelen en gedragen” tijdens het rijden.
Ik doe Max 2 x pompen van LiquiHorse per paard omdat ze ook Lucerne en lijnzaad krijgen.

Patty Curvers - 25-02-2021 09:48

Ik voer LiquiHorse Relax nu al meer dan een jaar en ben er heel tevreden over. Mijn paard heeft altijd een hoge spierspanning van haar zelf gehad en reageerde vaak heftig op dingen.LiquiHorse Relax neemt die spanning voor een groot deel weg en heeft er ook voor gezorgd dat ze rustiger in haar hoofd is waardoor ze minder heftig op dingen reageert en een gehele relaxtere houding heeft. Hierdoor kan ze spanningen dan ook weer makkelijker laten afvloeien. Duidelijk een relaxter paard. Een top product voor ons!

Marriët Mittendorff - 29-11-2020 19:58

Denk dat onze hengst hier heel rustig van wordt, en daardoor gezonder is.

liesbeth - 07-09-2020 15:57

paard is sinds gebruik echt relaxter. let beter op de ruiter, minder op de omgeving. scherpe kantjes zijn er af.

Bianca - 07-07-2020 21:04

Mijn paard staat al zolang ik hem heb op de relax. Het haalt net de scherpe randjes bij hem weg. Hij blijft fanatiek, maar let vaak net iets beter op

Eva - 15-01-2020 23:32

In tegenstelling tot andere supplementen word de Liquihorse wel goed gegeten over de luzerne! De bestelling was ook snel in huis, en ik ben ook zeer tevreden over DPD en dat je een neerzet bevestiging kan kiezen voor als je niet thuis denkt te zijn.

Ester - 20-12-2019 12:37

Ik heb de vernieuwde LiquiHorse Relax geprobeerd bij mijn ponys, ze eten het veel beter op. Voor de rest reageren ze er wel het zelfde op. Ik moet mijn Welsh pony’s altijd wel wat bijvoeren dan alleen muesli en luzerne anders zakken ze zo weg op de bespiering en gewicht vooral in het hoog seizoen.

Anne van den Eerenbeemt - 20-12-2019 08:05

onmisbaar in een goed rantsoen! ik kan niet zonder!

M hazewinkel - 05-06-2019 21:36

Ben erg tevreden. Snelle levering. Mijn paarden willen het goed eten. Vind dat ze al relaxter zijn.

VBR - 27-03-2019 22:52

Liquihorse Relax leerden we kennen doordat onze nieuwe pony het gebruikte als aanvulling. Onlangs werd geadviseerd om ons paard Magnesium bij te geven. Omdat we toch al Liquihorse hadden staan, zijn we het ook aan ons paard gaan geven. Normaal viel ze in het voorjaar flink af tijdens het verharen. Tussen februari en eind april was het altijd conditioneel tobben. Dit jaar is ze in topconditie. Ze is in een week verhaart en glanst enorm. Geen centje pijn. Daarnaast is haar spieropbouw ook flink verbeterd en is ze stabieler in de training. Ze is een happy horse ! Dus ben super tevreden.

Jbv - 08-08-2018 06:53

Ik ben echt super tevreden!! Ik ben zo blij dat ik dit product ben gaan gebruiken! Mijn paarden zijn scherp maar relaxt. Bij een paard is zijn gedrag weer geworden zoals hij voorheen was maar de laatste 9 maanden niet meer waardoor ik de endurance trainingen stop moest zetten en ik me moest gaan focussen op hoe ik het beste kon omgaan met een paard waarbij je soms niet tot door kon dringen omdat hij bij simpele situaties helemaal heet en nerveus werd en dan niet meer tot rust kon komen. Ik gaf al maanden magnesium citraat vanwege zijn gedrag en spieren en had dus eerst een beetje zoiets van waarom zou het bij de relax dan anders zijn. Maar ik kan zijn training weer gaan opstarten dan alleen de dressuur trainingen die ik voorheen alleen nog met hem deed om boven beschreven reden. Ik heb er weer plezier in om hem te rijden en merk aan hem dat hij ook tevreden is en het werk weer graag doet. We gaan met sprongen vooruit. Eerder gaf ik aan dat mijn paarden erg aan de smaak moesten wennen en het om die reden eerst niet graag aten. Mijn merrie eet het nu zo op en mijn ruin heeft nog steeds wat overtuigingskracht nodig ik de vorm van een handje slobber erbij maar bij mijn laatste bestelling heb ik er smaakstof bij gekregen om het voor de paarden wat lekkerder te maken. Ik ben dus erg benieuwd of mijn ruin het dan ook zonder het handje slobber gaat pakken. Het bedrijf zelf is een zeer betrokken bedrijf welke begaan en geïnteresseerd is in de gebruikers en informeren dan ook geregeld of je nog tevreden bent, of het goed gaat, of er aanpassingen nodig zijn enz.... Niet alleen heel tevreden over het product dus maar ook over het bedrijf!

Hanneke - 19-02-2018 13:51

Ik ben erg tevreden over liquihorse relax. Ik geef het mijn drukke pony, hij word er rustiger van in z'n hoofd maar blijft wel scherp.

Juliette Mirandolle - 12-02-2018 14:47

Sinds het gebruik van LiquiHorse Relax merken wij zoveel verschil met ons paard. Hij maakt zich op wedstrijd altijd erg druk. Sinds we de Relax gebruiken merken gewoon dat hij ook echt een stuk relaxter is. Hetzelfde geld voor de LiquiHorse Energy. Ook deze gebruiken we, maar voor een ander paard. Het is mooi om te zien hoe deze producten een fijne uitwerking hebben op de paarden. Daarnaast vinden ze het ook nog heel lekker.

Esther - 03-02-2018 11:52

Heel blij met de relax . Mijn merrie is veel meer ontspannen met rijden en daardoor ook veel losser en soepeler in haar lijf.

Danielle Grupstra - 19-01-2018 14:17

Wij hebben ongeveer een half jaar geleden een voeradvies gevraagd voor ons tweespan pony's. Een van de ponys van ons span, werd snel heet en daar was eigenlijk niet meer doorheen te breken. Dit uitte zich in steigeren, door de rem van de wagen heen trekken, niet willen wachten/stilstaan en ontzettend trillen tijdens het inspannen. Via Jannes zijn wij liquihorse gaan gebruiken. Na een week of 2 begonnen we al verschil te merken en hoe langer we het aan onze 10jarige ruin voerde hoe beter het werd. Het hele nerveuze ging er af en wij konden goed met hem aan het werk. Dit resultaat heeft er voor gezorgd dat wij momenteel naast het ruwvoer, hooi, wij ook de luzerne met de liquihorse aangepast aan de pony's voeren. Nog steeds dik tevreden.

Cindy - 03-01-2018 21:06

Gebruik nu al geruime tijd de LiquiHorse Relax, afgewisseld met de LiquiHorse Fok in de periode dat de merrie drachtig is/veulen aan de voet heeft. Op beide producten doet ze het zeer goed. Fijn om te weten dat de merrie alle vitamines en mineralen in voldoende mate binnenkrijgt. Door controle dmv bloedonderzoek wist ik dat ze een tekort had aan magnesium, verschillende producten geprobeerd en deze werkt het beste en gaf ook het beste resultaat na bloedonderzoek controle.
Heel fijn om de resultaten te bespreken met het LiquiHorse team en dat het altijd mogelijk is om tussendoor een keer te overleggen bij bijzonderheden.

Daphne - 05-10-2017 15:28

Deze op advies gekocht en wij zijn er blij mee.
Mijn pony lust het alleen niet , maar nu geef ik het in een spuit in zijn mond en dit gaat goed.
Hij is hoefbevangenheid en sinds het gebruik van Liquihorse knapt hij al weer op.
Mijn andere paard lust het wel door zijn eten en hij rijd anders dan eerst .
Hij beweegt soepel en verstapt zich niet meer wat hij vaak deed.
Zeer tevreden dus.!

Kyrene van den Blink - 23-06-2017 21:31

Nu ruim twee maanden aan het voeren en ik durf eindelijk volmondig te zeggen dat LiquiHorse Relax werkt! Na veel verschillende oliën etc geprobeerd te hebben, via mijn instructrice bij LiquiHorse gekomen. Via mail een heel persoonlijk voer advies gekregen met ook adviezen over de oliën die LiquiHorse aanbied.
Al snel merkte ik verschil maar aangezien mijn paard vaak met ups en downs door het leven gaat durfde ik het nog niet volledig aan Relax te wijden. Maar nu twee maanden verder ben ik er zeker van: mijn rillerige en gevoelige paard is veel meer ontspannen. Hij kon zich erg afsluiten of juist extreem reageren bij het rijden maar ik heb nu een paard waar ik echt aan kan rijden. Veel meer ontspanning maar ook wanneer er wel spanning ontstaat valt hij hier een stuk makkelijker uit te halen. Er zit een duidelijke stijgende lijn in ons rijden. Super fijn!
Ook het persoonlijke advies en de persoonlijke berichtjes die je elke keer bij een bestelling krijgt, zijn heel erg fijn.
Top product en top bedrijf!

Nathalie - 18-05-2017 00:52

Had even tijd nodig maar ik merk zeker verandering bij mijn sensibele merrie. Ze kan beter ontspannen en in de omgang is ze helemaal zen. Het blijft wel een echt merrie maar ze is zeker vooruit gegaan . Ook op wedstrijd is ze rustiger .

Marion bosgoed - 05-04-2017 13:50

Mijn paard van 18 is onvoorspelbaar en soms niet te rijden,schrikt zelfs van zijn eigen schaduw.Na het rijden trilde zijn voorbeen altijd.Nu een maand relax aan het voeren en merk al lichte verbetering.Het trillen van zijn been is ook minder.Hij is zeer goed voorwaarts geworden want eerst verstarde hij altijd in de spieren.Ook heel handige dispencer erbij zodat mijn stalbaas hem makkelijk de relax kan toedienen

Dadette Flokstra - 28-02-2017 10:19

Vorig jaar begonnen met liquihorse relax. Na telefonisch contact gehad te hebben heb ik dit advies gekregen . Mijn merrie van 7 is onder het zadel vooral in het begin gespannen en schrikkerig . Je merkt nu doordat ze liquihorse gebruikt de scherpe randjes eraf zijn . Zo kan ik haar op de wedstrijden ook veel beter rijden . En gaat ze niet altijd de strijd meer aan en heb ik een vrolijke merrie.

Marcia van Venrooij - 14-02-2017 22:09

Top product. Na van alles geprobeerd te hebben bij mijn zeer bang paard blijkt dit goed te werken. Ook super blij met de service van het bedrijf.

Mooibroek - 02-02-2017 19:50

Vorig jaar begonnen met liquihorse relax. Voornamelijk vanwege het bestandsdeel magnesium. Ik was op zoek naar de vloeibare goed opneembare variant. De voordelen hiervan zie ik terug in mijn paard bijv. sneller herstel na training. Maar een van de belangrijkste werking is voor mij toch de hormoonhuishouding, mijn merrie was continu hengstig en ze heeft nu een normale cyclus. Verder hoop ik met de liquihorse relax de kans op hoefbevangenheid te verkleinen door een betere balans van magnesium en calcium. En ze doet het er goed op! Ik ben zeer tevreden. :-)

Melony - 25-01-2017 21:04

Fijn product. Mijn paard reageert er erg positief op.

Marijke van Schaik - 01-12-2016 09:57

Mijn paard was moeilijk in conditie te houden en had behoorlijk wat tijd nodig voor herstel na een zware training. Na goed advies van team Liquihorse te hebben gehad zijn we Liqui Horse relax en Energy gaan geven. Al heel snel zagen we een mooie verbetering. Hij ziet er inmiddels weer top uit en herstelt goed na trainen en wedstrijd. Bedankt!

Marriët Mittendorff - 13-11-2016 14:55

Een van onze oudere merries begon in de stal steeds onrustiger te worden, vooral in de ochtenduren. Ook voor haar veulen was dat vervelend, zo'n onrustige moeder. We zijn overgestapt - op advies - van biks naar luzerne in combinatie met Liquihorse Relax. Ze gedijt goed, lijkt rustiger en eet met smaak haar hooi.

Chantal Jongeneel - 18-10-2016 08:35

Mijn paard heeft best wel veel maagzweren. Na de zoveelste kliniek bezoek belde ik LiquiHorse voor informatie, fijn telefoon gesprek ze vertelde mij ik denk dat ik de oplossing heb voor jou paard. Ik dacht nog ja dat denken er zo veel. Maar de LiquiHorse relax en LiquiHorse energy besteld. Op momenten dat ze weer last kreeg van een maagzweer door spanning b.v van een wedstrijd stopte ze met eten, maar na het gebruik van Lquihorse tot nu toe nog steeds eet ze lekker hooi, ze is fit, ze ziet er goed uit. Ik ben heel blij dat ik de flessen heb gekocht. Ik gebruik het nu ook voor mijn jonge paard. Ik vind het Toppie.

Stal Contessa - 30-09-2016 11:15

Sinds wij liquihorse relax voeren zien onze pony's er veel glanzender uit. We hebben geen spierverzuringsproblemen meer en de pony's blijven het hele jaar door er goed uitzien waar ze vroeger nog wel eens een periode hadden dat ze wat minder in conditie waren.