Zorg dat een paard iedere dag fit is. Dan is de weerstand tegen ziekten optimaal en de kans op blessures minimaal. Daar zijn onze activiteiten op gericht. We doen dit onder de leus: 365 dagen fit.


Al onze activiteiten zijn erop gericht op paarden 365 dagen fit te laten zijn. Dit begint bij onze producten. Onze LiquiHorse producten zijn gebaseerd op een dagelijkse gift van mineralen en vitaminen. Hierdoor worden tekorten voorkomen en zijn er geen extra kosten om de tekorten via dure supplementen aan te vullen. Voordat een tekort wordt ontdekt is er al schade geleden en heeft uw paard al een tijdje suboptimaal gepresteerd. Is uw paard 365 dagen fit dan hebben ruiter en paard er samen meer plezier in.

LiquiHorse Basis is voldoende om uw paard of pony 365 dagen fit te houden. Alle producten hebben als basis deze samenstelling. Als u één van de andere LiquiHorse producten gaat gebruiken, dan vervangt u de LiquiHorse basis door dit product. Zo ziet u dat welk LiquiHorse product u ook gebruikt, wij er altijd naar streven om uw paard of pony 365 dagen fit te houden.

Via deze website geven we u volop informatie en tips hoe u uw paard 365 dagen fit kunt houden. Hierbij staan wij open voor suggesties van ieder die goede ideeën heeft. Daarnaast zullen via de social media de dialoog met de paarden liefhebbers aangaan. We zullen dit doen onder de naam 365 dagen fit. Hierdoor kunnen we nog meer genieten van onze paarden.