Mocht er iets verkeerd zijn gegaan met jouw bestelling of heb je het verkeerde product ontvangen dan kun je contact met ons opnemen per mail klantenservice@liquihorse.nl , via het online contactformulier of bellen 050 – 406 1254 om te overleggen hoe je de producten kunt retourneren.

Stuur bij een retourmelding zoveel mogelijk informatie mee zoals, naam, adres, ordernummer en welk product of welke producten je retour wilt sturen. 

Zichttermijn
Je hebt recht op een zichttermijn van 14 dagen. Deze 14 dagen gaan in vanaf de dag dat je het pakket ontvangt. Hierbij gaan wij uit van de Track and Trace informatie die het postorderbedrijf beschikbaar stelt. Binnen de gestelde 14 dagen dien je ons melden dat je producten, mag zonder opgaaf van redenen, terug wilt sturen.

Alleen ongeopende/gesloten producten retour
LiquiHorse producten hebben een gestelde houdbaarheidsperiode en worden onder strenge (kwaliteits)voorwaarden geproduceerd en verpakt. Alleen bij gesloten verpakkingen kan LiquiHorse garant staan voor deze kwaliteit. Daarom kunnen geopende verpakkingen niet onder toepassing van de zichttermijn terug worden gestuurd. Wel willen wij met jou in overleg over een passende oplossing, neem dan ook gerust contact met ons op: per mail klantenservice@liquihorse.nl , via het online contactformulier 

Op maat gemaakte producten
Op maat gemaakte producten zoals speciaal voor jouw paard samengestelde LiquiHorse producten, ook als deze onaangebroken zijn, kunnen niet onder toepassing van de zichttermijn terug worden gestuurd.  Wel willen wij met u in overleg over een passende oplossing als jij op maat gemaakte producten retour wilt sturen. Dit kan per mail klantenservice@liquihorse.nl , via het online contactformulier

Iedere retour dient u eerst te melden!

Instructie retour 
Na ontvangst van jouw email krijgt je van onze klantenservice een bevestiging met instructies en kun jehet product volgens onze instructies retourneren. Stuur het product niet op voordat je van ons de instructies hebt ontvangen. 

Let op: Je krijgt alles wat je hebt betaald om het product geleverd te krijgen, inclusief de door jouw (eventueel) betaalde bezorgkosten voor de levering van LiquiHorse aan jou als klant, terugbetaald. 
Je krijgt jouw kosten terug betaald met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je hebt betaalt. Dit is alleen anders als jij toestemming geeft voor een andere betaalmethode. 

Kosten retourzending
LiquiHorse vergoedt alle betalingen van de consument, met uitzondering van de kosten voor het retour sturen van het product onder toepassing van de zichttermijn. Als LiquiHorse hiervoor kosten maakt bijvoorbeeld door jou per email een retouretiket te sturen, dan worden deze kosten a €6,50 in rekening gebracht. Deze kosten worden in mindering gebracht op het door LiquiHorse terug te storten bedrag als jij gebruik maakt van het retouretiket, welke LiquiHorse kan verstrekken.

Termijn retourzending consument
Het product, die jij hebt aangemeld voor retour en waar wij jou een (digitale) schriftelijke bevestiging van hebben gegeven, worden in overleg opgehaald of het product wordt door jouw binnen 14 dagen, na het bericht van onze retouracceptatie, teruggestuurd. Geadviseerd wordt om foto's, met datumnotatie, van het product en de verpakking te maken voordat je het retour stuurt. Daarnaast adviseren we gebruik te maken van een track and trace mogelijk van de pakketdienst. LiquiHorse stelt je op de hoogte over  de mogelijkheid van de retourzending (welke aanbieder, adreslabels etc.) in het bericht van onze retouracceptatie.

Termijn uitbetaling geretourneerde artikelen
​Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen en gecontroleerd door LiquiHorse, ontvang je een bevestiging. Vervolgens maken wij het aankoopbedrag over op de door jouw aangegeven rekening. De terugbetaling is voor jou kostenloos.

Producten retourneren die betaald zijn met een waardebon
Als je met een waardebon of tegoedbon een product heeft besteld dan krijg je alleen het bedrag, die je hebt betaald per bankoverschrijving of creditcard, retour. Het bedrag die je hebt besteedt met de waardebon krijg je in de vorm van een waardebon uitbetaald. 

Over LiquiHorse 
LiquiHorse wordt geproduceerd door Van Benthem Minerals, Norgerweg 158, 9494 PD Yde. Van Benthem Minerals is te bereiken op klantenservice@liquihorse.nl , via het online contactformulier of telefonisch op 0504061254. De klantenservice is van maandag t/m vrijdag (uitgezonderd feestdagen) van 8.30u tot 17u te bereiken, normaliter ontvang je binnen 48u een reactie op een email of contactformulier.
Van Benthem Minerals staat ingeschreven onder KVK nummer: 51200503