Is uw paard nerveus, gespannen of gestrest? Sommige paarden hebben van nature veel temperament en zijn energiek. Het karakter is niet te veranderen maar met de juiste voeding kunt u er wel voor zorgen dat u paard beter te rijden is.
 
 
In dit artikel leest u meer over:

  • Kenmerken magnesiumtekort
  • Verlaag energie in het rantsoen 
  • Verstrek dagelijks mineralen en vitaminen  
 

Kenmerken magnesium tekort bij paarden

Kenmerken van een paard die magnesium tekort heeft zijn zenuwtrekkingen, spierrillingen, nerveus en gestrest. Bij een nerveus, gestrest of gespannen paard adviseren we het product LiquiHorse Relax dagelijks te voeren. In LiquiHorse Relax zit, naast de dagelijks benodigde mineralen en vitaminen, een hoger gehalte aan Fosfor, Magnesium en Vitamine B1. Magnesium zorgt ervoor dat het paard minder gespannen of nerveus is. Fosfor, Magnesium en Vitamine B1 zorgen samen voor het beschikbaar maken van energie uit het (ruw)voer voor uw paard.

Door de LiquiHorse Relax met extra Fosfor , Magnesium en Vitamine B1 zal het paard:
  • Minder krachtvoer nodig hebben omdat het meer energie uit het voer haalt
  • Ontspannen zijn omdat LiquiHorse Relax zorgt voor ontspannen van de spieren
  • Minder nerveus zijn omdat magnesium prikkelingen naar de zenuwen vermindert
  • Beter te rijden zijn en daardoor zal u als ruiter minder gespannen zijn 

Minder energie voor het paard

Door tenminste 2 kg DS per 100kg lichaamsgewicht aan ruwvoer te verstrekken met LiquiHorse wordt de energie uit het ruwvoer beter benut. Doordat het ruwvoer beter verteerd kan worden kunt u met minder krachtvoer toe. Stem het voer af op de inspanning van uw paard. Merkt u dat uw paard iets energie mist? Verstrek een granenmengeling zonder haver of een vetrijke muesli.

Ervaringen vloeibare magnesium, mineralen en vitaminen

Door LiquiHorse Relax dagelijks te verstrekken voorziet u altijd in de mineralen en vitaminen behoefte van uw paard. Hiermee voorkomt u structurele tekorten. Het magnesium, gebruikt in LiquiHorse, is door de vloeibare vorm direct en voor 100% opneembaar. Gebruikerservaringen van LiquiHorse Relax zijn dat de paarden fitter ogen, beter rijden en rustiger zijn maar wel energiek blijven. Lees hier de gebruikerservaringen van LiquiHorse Relax

Mineralen en vitaminen voor paarden

Wilt u ook een ontspannen paard die aandacht heeft voor de ruiter? Voer dan dagelijks LiquiHorse Relax. Bestel LiquiHorse Relax direct in de webshop! Heeft u vragen over het voeren van vloeibare mineralen en vitaminen van LiquiHorse? Bel 050 406 1254 of neem direct contact met ons op.
 

    29-04-2016 14:43     Reacties ( 0 )

Reacties (0)

Geen reacties gevonden.