LiquiHorse Basis 1 liter 5 4
LiquiHorse Basis 1 liter
LiquiHorse Basis 1 liter
Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Basis 1 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen van voldoende ruwvoer

€ 15,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Basis 1 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddeld tot goede kwaliteit en een minimale krachtvoergift. De LiquiHorse Basis kan dagelijks worden verstrekt over het krachtvoer. Geeft u uw paard geen krachtvoer, dan kunt u de LiquiHorse Basis verstrekken over het ruwvoer. Voor veel paarden dekt LiquiHorse Basis prima de dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Basis

Review toevoegen

Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0504061254 of via het contactformulier

Stefan -

Paarden vinden het heerlijk en ze worden er fit en soepel van!

Wim van Heusden -

Mooie aanvulling op de dagelijkse hoeveelheid voer, die wij verstrekken aan onze Friese paarden. Mede hierdoor frisse en fitte paarden. Ook een van onze paarden met dunne mest was gebaat bij dit product.

Miriam -

Om de een of andere reden was mijn paard ook na een jaar lang kwaliteitsbalancers voeren niet goed in staat om daar de vitamines en mineralen uit te halen die hij nodig had voor spiergroei. Het voeren van Liquihorse gaf meteen verschil. Het enige om rekening mee te houden is dat er geen essentiele aminozuren in zitten. Die voer ik nu bij in de vorm van whey-poeder

Biny van Kammen -

Allereerst een erg goede hulp gehad van de voedingsdeskundigen van LiquiHorse. Ik had een probleem bij mijn haflingermerrie: Ze had erg dunne ontlasting, maar dit is na bezoek aan dierenarts geen diarree, juist verstopping. Daardoor wordt het overige mestwater met nog wat mest eruit geduwd, wat dus lijkt op diarree. Diarreeremmers zouden het probleem tot koliek aan toe kunnen verergeren! Ook nog gevaarlijk dus.
Contact opgezocht met LiquiHorse. Zij hebben mij een uitgebreide vragenlijst gestuurd, echt gericht op mijn paard. Geen algemene. Ook op mijn antwoorden daarop weer vragen gekregen, om echt een goed beeld te kunnen krijgen van mijn paard en de problematiek.
Uiteindelijk een advies gekregen, in plaats van brok Lucerne gaan voeren, en dat aanvullen met LiquiHorse Basis omdat ze anders te weinig voedingsstoffen binnenkrijgt op alleen Lucerne. Binnen enkele dagen een verschil! Waar ze eerst helemaal zwart van achter was inclusief staart, iedere dag opnieuw, was ze nu schoon! Bij hengstigheid iets meer viezigheid, maar dit was echt heel erg fijn.
Ik ben dan ook erg te spreken over de professionaliteit en kundigheid van het team, en erg tevreden over de resultaten.
En ook niet geheel onbelangrijk: Mijn merrie vindt het echt heerlijk. Het ruikt lekker zoet, zo zal het vast ook smaken en daar is ze dol op.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews