LiquiHorse Basis 20 liter 5 2
LiquiHorse Basis 20 liter
LiquiHorse Basis 20 liter
Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Basis 20 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen ruwvoer van gemiddeld tot goede kwaliteit

€ 204,43
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Basis 20 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddeld tot goede kwaliteit en een minimale krachtvoergift. De LiquiHorse Basis kan dagelijks worden verstrekt over het krachtvoer. Geeft u uw paard geen krachtvoer, dan kunt u de LiquiHorse Basis verstrekken over het ruwvoer. Voor veel paarden dekt LiquiHorse Basis prima de dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Basis

Review toevoegen

Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0504061254 of via het contactformulier

martine -

Wij gebruiken nu al vele jaren de liquihorse, onze paarden kunnen het werk goed aan en zien er prachtig uit.

Enige minpuntje: de can met 20 liter is best zwaar als je de 5liter can met pomp wilt vullen. Wellicht een extra handvat aan de onderkant om het overschenken wat makkelijker te maken?

Naast dat het product heel goed is, is ook de service erg goed. Heel snelle reactie op vragen en heel snelle levering. Topbedrijf!

mirelle rietbergen -

wij zijn dit product gaan gebruiken 1 jaar geleden werd aangeraden op horse event, en wij zijn er waanzinnig blij mee, paarden doen het er zeer goed op en zien er ook goed uit, plus het scheelt veel in extra middelen die wij voorheen gaven ipv alleen deze olie. dus ik zou zeggen probeer het eens, duurt wel 2 maanden voordat je echt het resultaat gaat zien. maar even volhouden daarna super

Geen reviews gevonden.

Meer reviews