LiquiHorse Basis 20 liter
LiquiHorse Basis 20 liter
2 Reviews | Review toevoegen
LiquiHorse Basis 20 liter bevat alle mineralen en vitaminen die uw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op een dagelijks rantsoen ruwvoer van gemiddeld tot goede kwaliteit
€ 242,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Voor welk probleem is LiquiHorse Basis de oplossing?

Rij je recreatief met je paard of actief in de sport? Staat je paard zomer en winter buiten of op stal? Het maakt niet uit; alle paarden en pony’s – jong en oud, actief of met pensioen - hebben mineralen en vitaminen nodig, die onvoldoende in ruwvoer zitten. Diverse essentiële mineralen en vitaminen komen steeds minder in ruwvoer voor, zoals koper, zink en selenium. Om gezondheids- of gedragsproblemen door tekorten te voorkomen, zal je dagelijks de voeding van jouw paard met een mineralen- en vitaminesupplement moeten aanvullen.
LiquiHorse Basis bevat een complete mix van alle mineralen en vitaminen die jouw paard dagelijks nodig heeft. De samenstelling is gebaseerd op de aanvulling van een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddeld tot goede kwaliteitHet voeren van krachtvoer, vitaminebrokjes of losse supplementen wordt daarmee overbodig!

Beter voor de paarden en goedkoper voor jou
Een dagelijkse dosering van gemiddeld 60 ml kost €0,75 - €1 (afhankelijk van de flacongrootte). Dat betekent dat je voor ongeveer 1 euro per dag alle tekorten van mineralen en vitaminen bij je paard oplost.
Wil je meer weten over een natuurlijkere en slimmere manier van voeren? Lees hier meer.

Suikervrij supplement – ideaal voor sobere paarden, te dikke paarden of paarden met een suikerarm rantsoen
LiquiHorse Basis bevat geen suiker en voegt geen extra energie toe aan het rantsoen. Het is dus ook geschikt voor sobere of te dikke paarden of paarden die voeding zonder of met zo min mogelijk suiker moeten krijgen, zoals bijv. paarden die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid en zomereczeem.
Door de vloeibare vorm zijn de mineralen en vitaminen maximaal opneembaar in het lichaam van je paard. Door de uitgekiende samenstelling en hoeveelheid van de mineralen en vitaminen werkt de stofwisseling optimaal. Hierdoor benut het paard zijn ruwvoer beter en haalt het veel voedingsstoffen uit kwalitatief goed ruwvoer. Meer met minder dus!

Teamwork van mineralen en vitaminen
Mineralen en vitaminen hebben ieder een eigen functieZo heeft vitamine E, samen met Selenium, o.a. een gunstige werking op de spierstofwisseling en het uithoudingsvermogen van jouw paard. Zink en biotine helpt bij gezonde hoeven, een glanzende vacht en gemakkelijke verharing. B-vitaminen dragen bij aan een goede vertering. Dit verkleint de kans op koliek.
Maar alleen in onderling teamverband – in de juiste verhouding en samenstelling - kunnen mineralen en vitaminen pas goed hun werk doen. Daarom geven complete mineralen en vitaminen supplementen zoals LiquiHorse het beste rendement.
Voor veel paarden dekt LiquiHorse Basis prima de dagelijkse behoefte aan mineralen en vitaminen. Spelen er specifieke problemen? Kijk dan eens naar de andere LiquiHorse varianten en/of vraag een gratis voeradvies op maat aan.

LiquiHorse Basis
 • Is beschikbaar in flacons van 1 liter of jerrycans van 5 of 20 liter
 • Bevat GMP gekeurde en gecertificeerde ingrediënten
 • Bekijk voor meer informatie over de samenstelling het etiket van LiquiHorse Basis
Gebruiksaanwijzing:
LiquiHorse kan overal doorheen gevoerd worden, zoals over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette. Goed mengen. Dagelijkse dosering van 30-60 ml voor een pony en 60-90 ml voor een paard.


Meebestellen? Ervaringen van klanten bij gebruik van LiquiHorse Basis
 • Paard verhaart makkelijker en zit lekkerder in vel en vacht. Glanst als een spiegel.
 • Paard heeft verbeterde weerstand.
 • Paard is fitter, vlotter en minder vermoeid.
 • Paard loopt soepeler en heeft verbeterde instelling. Lekker voorwaarts maar niet te. Goed controleerbaar. Loopt meer gedragen.
 • Jong paard is rustiger.
 
 • Paard moest even wennen aan de smaak maar eet het nu prima.
 • Het duurde even voordat we verschil zagen maar na twee maanden nu zien we groot verschil. Het scheelt veel in de extra middelen die wij voorheen gaven. Nu geven we alleen LiquiHorse en ze doen het er super op. Waanzinnig blij mee!

Reviews van klanten over de service en voeradviezen van LiquiHorse
 • Hele snelle reactie op vragen. Snelle levering. Topbedrijf!
 • Goed advies, vriendelijke mensen, prima service!
 • Ik gebruik LiquiHorse al jaren voor mijn paarden en ben zeer tevreden. Prima spul.
 • Niet ieder paard heeft hetzelfde nodig en dat is het mooie van LiquiHorse. Wij gebruiken LiquiHorse Basis voor de één en LiquiHorse Sport en Relax voor de ander. Met de verschillende producten kun je het aanpassen op het paard en/of voor de wedstrijden.
 • Topservice! Bij vragen altijd een goed advies. Het persoonlijke kaartje dat meestal bij de levering zit, maakt het helemaal af. 
 
 • Ik benaderde LiquiHorse omdat mijn paard dunne ontlasting had en na bezoek aan de dierenarts bleek dat het om verstopping ging met mestwater. LiquiHorse stuurde mij een uitgebreide vragenlijst, die specifiek gericht was op mijn paard om een duidelijk beeld te krijgen van mijn paard en het probleem. Op hun advies ben ik overgestapt van brokken op luzerne met LiquiHorse Basis. Binnen enkele dagen verschil! Van een vieze, zwarte achterkant naar een schone achterkant. Erg tevreden over de professionaliteit, kundigheid en de resultaten. LiquiHorse ruikt zoet en mijn merrie vindt het heerlijk.
 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Basis


Vraag: Hoe voer je LiquiHorse?
Antwoord: LiquiHorse kan over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette gevoerd worden. Wel goed mengen.


Vraag: Kan LiquiHorse Basis krachtvoer (deels) vervangen?
Antwoord: Jazeker! De samenstelling van LiquiHorse Basis is compleet en dekt altijd de dagelijkse mineralen- en vitaminbehoefte met kwalitatief goed ruwvoer. Krachtvoer wordt daarmee overbodig.

 

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Basis

Met tientallen jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding ontwikkelde Van Benthem Minerals de LiquiHorse producten. Uiteraard zijn de LiquiHorse producten GMP gecertificeerd.

Sorteren op:

Review toevoegen
martine - 16-04-2019 17:24

Wij gebruiken nu al vele jaren de liquihorse, onze paarden kunnen het werk goed aan en zien er prachtig uit.

Enige minpuntje: de can met 20 liter is best zwaar als je de 5liter can met pomp wilt vullen. Wellicht een extra handvat aan de onderkant om het overschenken wat makkelijker te maken?

Naast dat het product heel goed is, is ook de service erg goed. Heel snelle reactie op vragen en heel snelle levering. Topbedrijf!

mirelle rietbergen - 25-09-2016 18:53

wij zijn dit product gaan gebruiken 1 jaar geleden werd aangeraden op horse event, en wij zijn er waanzinnig blij mee, paarden doen het er zeer goed op en zien er ook goed uit, plus het scheelt veel in extra middelen die wij voorheen gaven ipv alleen deze olie. dus ik zou zeggen probeer het eens, duurt wel 2 maanden voordat je echt het resultaat gaat zien. maar even volhouden daarna super