LiquiHorse Energy Oil 1 liter
LiquiHorse Energy Oil 1 liter
2 Reviews | Review toevoegen
LiquiHorse Energy Oil 1 liter is geschikt voor sportpaarden die energie nodig hebben. Een perfecte energiebron zonder dat paarden er heet van worden. Rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren.
€ 10,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Uw paard kan plantaardige olie heel goed benutten. Met LiquiHorse Energy Oil geeft u uw paard een energie rijk product waardoor het meer energie heeft voor duurprestaties. Een perfecte energiebron voor sportpaarden die energie nodig hebben. LiquiHorse Energy Oil sluit aan op de behoefte van een sportpaard die op hoog niveau presteert.

Dit product voert u náást LiquiHorse Basis, LiquiHorse Relax, LiquiHorse Sport, LiquiHorse Vacht of LiquiHorse Hoef. Deze genoemde producten bevatten de dagelijkse mineralen en vitaminen behoefte.

LiquiHorse Energy Oil is verkregen uit koude persing en is goed van smaak. Bouw de dosering bij het eerste gebruik van LiquiHorse Energy Oil langzaam op.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Energy Oil

Sorteren op:

Review toevoegen
Tamara - 15-03-2022 18:28

Fijn product en ga hier zeker mee door. Ik geef dit i.c.m. de relax oil. Paard wat flegmatiek is heeft meer energie, meer concentratie en minder ontploffingen. Hij zit echt veel beter in zijn vel. Super snelle levering. Wij zijn blij dus dank voor de hulp.

Ank Wickel - 25-02-2019 00:25

Ik voer de energie-oil nu een week samen met de Relax en mijn pony's doen het er prima op. Afgelopen weekend nog een rit gemaakt van 27 km. en ze hielden het prima vol en bleven er goed aan trekken. Ben zeer tevreden over het product en de pony's lusten het graag