LiquiHorse Energy Oil 5 liter 5 2
LiquiHorse Energy Oil 5 liter
LiquiHorse Energy Oil 5 liter
Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Energy Oil 5 liter is geschikt voor sportpaarden die energie nodig hebben. Een perfecte energiebron zonder dat paarden er heet van worden. Rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren.

€ 33,25
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Uw paard kan plantaardige olie heel goed benutten. Met LiquiHorse Energy Oil geeft u uw paard een energie rijk product waardoor het meer energie heeft voor duurprestaties. Een perfecte energiebron voor sportpaarden die energie nodig hebben. LiquiHorse Energy Oil sluit aan op de behoefte van een sportpaard die op hoog niveau presteert.

Dit product voert u náást LiquiHorse Basis, LiquiHorse Relax, LiquiHorse Sport, LiquiHorse Vacht of LiquiHorse Hoef. Deze genoemde producten bevatten de dagelijkse mineralen en vitaminen behoefte.

LiquiHorse Energy Oil is verkregen uit koude persing en is goed van smaak. Bouw de dosering bij het eerste gebruik van LiquiHorse Energy Oil langzaam op.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Energy Oil

Review toevoegen

Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0504061254 of via het contactformulier

de Mul -

Ik voer nu sinds een jaar Liquihorse Energy Oil door de Seniores Priores en wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt!! Mijn 7 jarige paard is altijd al werkwillig geweest, maar had vaak net wat te weinig energie tijdens de trainingen. Sinds ik de Energy Oil voer, heb ik eigenlijk een heel ander paard gekregen tijdens de trainingen. Hoe hij eerst gezien werd als flegmatiek en zelfs lui, is hij nu veranderd in een enorm werkwillig en soms te actief paard (op een positieve manier). Ook op wedstrijd merken we veel verschil, hij had eerst al moeite om een parcours of proef vol te houden, en nu heeft hij na twee parcoursen en/of proeven nog meer dan genoeg energie over! Ook (oefen)crossen, die ik al een hele tijd met hem wilde gaan starten, houd hij nu zonder problemen vol!

Rij- & Menteam Oosterveld -

De pony van onze dochter krijgt de Energy Oil en doet het daar goed op, ze start hem inmiddels M springen dus dat gaat goed. Dit dankzij Liquihorse.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews