LiquiHorse Energy Oil 5 liter
LiquiHorse Energy Oil 5 liter
7 Reviews | Review toevoegen
LiquiHorse Energy Oil 5 liter is geschikt voor sportpaarden die energie nodig hebben. Een perfecte energiebron zonder dat paarden er heet van worden. Rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren.
€ 42,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Uw paard kan plantaardige olie heel goed benutten. Met LiquiHorse Energy Oil geeft u uw paard een energie rijk product waardoor het meer energie heeft voor duurprestaties. Een perfecte energiebron voor sportpaarden die energie nodig hebben. LiquiHorse Energy Oil sluit aan op de behoefte van een sportpaard die op hoog niveau presteert.

Dit product voert u náást LiquiHorse Basis, LiquiHorse Relax, LiquiHorse Sport, LiquiHorse Vacht of LiquiHorse Hoef. Deze genoemde producten bevatten de dagelijkse mineralen en vitaminen behoefte.

LiquiHorse Energy Oil is verkregen uit koude persing en is goed van smaak. Bouw de dosering bij het eerste gebruik van LiquiHorse Energy Oil langzaam op.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Energy Oil

Sorteren op:

Review toevoegen
Bert van Woudenberg - 15-07-2022 08:20

Merrie was na het veulenen erg futloos. Na een dag of tien kwam er verbetering na het voeren met energieoil icm basis.

Kim witte - 12-02-2022 13:29

Gebruik de energy oil nog niet zo lang, maar ben er erg tevreden over! Pony krijgt nu luzerne met liquihorse basis en Energy. 2 maal per dag. En geen krachtvoer meer. Pony is erg gevoelig op de maag voor voer. Maar dankzij het goede advies, heeft hij energie, is fit en zit lekker in zijn vel!

Theo Swaanen - 24-09-2020 11:06

ik geef het aan 3en half jarige hengst van 170 en hij loopt better en fris in wei ik geef het 2 keer per dag 100 c l nuen al 2 weken

Bea - 14-05-2019 10:40

Pony heeft veel meer energie en kan nu prima 2 z proeven volbrengen . En hij ziet er conditioneel ook top uit . Een aanrader.

Maaike - 08-01-2019 10:22

Heel fijne olie om je paard net de extra energie te geven voor de wedstrijden. Ik voer het een week voordat ik marathon heb en ik merk dat hij het langer volhoud en meer energie heeft.

de Mul - 06-01-2018 19:52

Ik voer nu sinds een jaar Liquihorse Energy Oil door de Seniores Priores en wat ben ik blij dat ik die keuze heb gemaakt!! Mijn 7 jarige paard is altijd al werkwillig geweest, maar had vaak net wat te weinig energie tijdens de trainingen. Sinds ik de Energy Oil voer, heb ik eigenlijk een heel ander paard gekregen tijdens de trainingen. Hoe hij eerst gezien werd als flegmatiek en zelfs lui, is hij nu veranderd in een enorm werkwillig en soms te actief paard (op een positieve manier). Ook op wedstrijd merken we veel verschil, hij had eerst al moeite om een parcours of proef vol te houden, en nu heeft hij na twee parcoursen en/of proeven nog meer dan genoeg energie over! Ook (oefen)crossen, die ik al een hele tijd met hem wilde gaan starten, houd hij nu zonder problemen vol!

Rij- & Menteam Oosterveld - 26-05-2017 18:55

De pony van onze dochter krijgt de Energy Oil en doet het daar goed op, ze start hem inmiddels M springen dus dat gaat goed. Dit dankzij Liquihorse.