LiquiHorse Fok 1 liter
LiquiHorse Fok 1 liter
1 Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Fok 1 liter is speciaal ontwikkeld voor drachtige merries. In de laatste maanden van de dracht is het belangrijk dat alle mineralen voldoende aanwezig zijn voor merrie en veulen!

€ 19,70
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Fok is speciaal gemaakt voor drachtige merries. In de laatste maanden van de dracht is het belangrijk dat alle mineralen voldoende aanwezig zijn. In deze periode groeit het veulen bijzonder snel en wordt de helft van het geboortegewicht gevormd. In dezelfde periode neemt de voeropname van de merrie af, omdat er minder ruimte in haar buik is. Merriebrokken bevatten vaak een te hoog calciumgehalte en te weinig Magnesium. Naast extra Magnesium zorgt LiquiHorse Fok voor aanvulling van Magnesium, Zink, Koper en Selenium.

Bekijk hier de samenstelling van LiquiHorse Fok

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Arie Doeksen - 10-12-2020 11:51

dispender en maatdop, werkt handig .maatvoering verpakking was vooral om eerst te proberen.verschillende leeftijden .werkpaard, drachtige merrie , enter, waarvan 1 eerst duidelijk moest wennen. gaat nu goed
Deze aanvulling vooral nodig op onze zandgrond. met overdag nog prima weide gang

Laatst bekeken producten