LiquiHorse Hoef 5 liter
LiquiHorse Hoef 5 liter
2 Reviews | Review toevoegen
LiquiHorse Hoef 5 liter is erop gericht om de kwaliteit van de hoefhoorn te verbeteren, wat tot sterke hoeven zal leiden. Sterke hoeven geven minder problemen.
€ 84,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Hoefproblemen: van hoefbevangenheid tot afbrokkelende of vervuilde hoeven en van schimmel tot rotstraal: elk hoefprobleem is een bron van zorgen. Toch kan één product veel problemen voorkomen, verbetering en ondersteuning bieden tijdens het genezingsproces: LiquiHorse Hoef.


Hoefproblemen paard
Hoefproblemen bij je paard kun je beter voorkomen dan genezen. De basis hiervoor is een rantsoen van een goede kwaliteit ruwvoer, aangevuld met de vloeibare mineralen en vitaminen van LiquiHorse Hoef. Dit bevat een uitgekiende mix van belangrijke mineralen en vitaminen die bijdragen aan een goede vertering en gezonde, sterke hoeven van jouw paard of pony. De ingrediënten van LiquiHorse Hoef zijn speciaal geselecteerd om de kwaliteit van de hoefhoorn te verbeteren. Hierdoor is LiquiHorse Hoef ook ideaal voor het herstel van de rotstraal van de binnenuit en de ondersteuning van de weerstand van je paard.

Biotine voor je paard
Eén van de belangrijkste bestanddelen van LiquiHorse Hoef is biotine,
een andere naam voor vitamine B8. Biotine voor je paard speelt een belangrijke rol bij de vorming van keratine en ondersteunt de productie van hoefhoorn. Ook heeft biotine een positieve invloed op de conditie van de straal, kroonrand en hoefballen en zelfs op de gezondheid van de vacht. Een paard kan biotine niet zelf aanmaken en zal deze belangrijke vitamine dus via het voer binnenkrijgen. Uit onderzoek blijkt dat biotine in de paardenvoer de buitenwand van de hoef versterkt en grotendeels de binnenzijde beter beschermt.

Sterke, gezonde paardenhoeven
Andere belangrijke componenten van LiquiHorse Hoef zijn onder meer pantotheenzuur, koper en zink; elementen die ook een belangrijke rol spelen bij zowel de vorming als het onderhoud van hoefhoorn. Heeft je paard een tekort aan zink, dan merk je dit vaak aan een vertraagde hoefgroei en dunnere hoefwanden. Omdat een paardenhoef zich ongeveer een jaar tijd vernieuwt vanaf de kroonrand tot aan de grond, duurt het zelfs voordat je resultaat ziet. Na een half jaar tot een jaar dagelijks LiquiHorse Hoef te voeren, kun je resultaat verwachten: sterkere hoeven die minder vatbaar zijn voor hoefproblemen.


Hoefbevangenheid voorkomen
Een schadelijke hoefaandoening is hoefbevangenheid . Symptomen van hoefbevangenheid zijn onder andere: leunen op het achterste gedeelte van de hoef en de benen zo ver mogelijk naar voren plaatsen om de benodigde hoeven te ontlasten. Hoefbevangenheid bij een paard is vaak het resultaat van voldoende suiker in de voeding. Wil je hoefbevangenheid voorkomen, zorg er dan voor dat hij niet teveel suikers binnenkrijgt door krachtvoer en fructaanrijk gras te vermijden. Bij de behandeling van hoefbevangenheid is het aan te raden om een paard extra mineralen en vitaminen te geven, om het herstel te bevorderen. LiquiHorse Hoef is hiervoor uitermate geschikt omdat het essentiële mineralen en vitaminen bevat, zonder toegevoegde suikers.

Mineralen en vitaminen voor je paard
Zoals de naam al aangeeft, is LiquiHorse Hoef vloeibaar, en dus ideaal te doseren over het ruwvoer en/of door luzerne of timothee. Dankzij de vloeibare vorm zijn de belangrijke bestanddelen sneller opneembaar en kunnen ze beter hun werk doen in het lichaam. Naast de belangrijke ingrediënten die bijdragen aan een goede hoefgezondheid, bevat LiquiHorse Hoef alle andere mineralen en vitaminen die een paard of pony dagelijks nodig heeft. Het bijvoeren van krachtvoer, vitaminebrokjes of enkelvoudige mineralen of vitaminen is dan overbodig.


Sterke hoeven voor een zacht prijsje
Een dagelijkse dosering van gemiddeld 60 ml kost € 0,93 - € 1,18 (afhankelijk van de flacongrootte). Een zacht prijsje voor sterkere hoeven en een betere weerstand.

LiquiHorse Hoef
  • Is verkrijgbaar in flacons van 1 liter of jerrycans van 5 of 20 liter
  • Bevat GMP gekeurde en gecertificeerde ingrediënten
  • Heeft deze samenstelling
     
Gebruiksaanwijzing:
LiquiHorse Hoef kan door al het voer gemengd worden, bijvoorbeeld ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette. De dagelijkse dosering voor een pony bedraagt 30-60 ml, voor een paard 60-90 ml.


Meebestellen?
Ervaringen van klanten met LiquiHorse Hoef
+             Ik heb zeer zeker het idee dat het een positief effect heeft. Ik gebruik het nu na een hoefbevangenheid en heb het idee dat het goed meehelpt met het genezingsproces!
+             Prima spul. De hoeven van mijn paard zijn duidelijk verbeterd door het
                gebruik van LiquiHorse Hoef.


-              Je moet even geduld hebben (logisch, want een hoef heeft gemiddeld een jaar nodig om geheel te vernieuwen), maar dan heb je zeker resultaat. Wij gebruiken het nu zo'n 2 jaar en onze paarden hebben absoluut sterkere hoeven! Blij mee!


Reviews van klanten over de service en voeradviezen van LiquiHorse
  • Jan van Benthem voorziet ons al vanaf het eerste gebruik van LiquiHorse van voeradvies op maat per paard, dat ervaren we als zeer prettig!
  • Heel tevreden over. De paarden reageren heel goed. Wordt super goed opgenomen en ze vinden het heerlijk. Ze zien er fantastisch uit.
  • Betrokken mensen die geïnteresseerd zijn in de gebruikers. Ze informeren geregeld of je nog tevreden bent of dat er aanpassingen nodig zijn.
  • Snelle levering!
 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Hoef

Vraag: Kun je dit product altijd aan je paard geven of is het een kuur?
Antwoord: Je kunt LiquiHorse Hoef dagelijks voeren; de hoeveelheid mineralen en vitaminen zijn optimaal afgestemd op de dagelijkse behoefte van je paard of pony.

Vraag: Heb je naast LiquiHorse Hoef nog andere mineralen of vitamine supplementen nodig?
Antwoord: Nee, LiquiHorse Hoef bevat alle belangrijke mineralen en vitaminen die je paard nodig heeft.
 

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Hoef

Alle producten van LiquiHorse zijn door Van Benthem Minerals ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding. Uiteraard zijn ze GMP gecertificeerd.


Inmiddels zijn er al vele eigenaren van paarden en pony’s geholpen met de voeradviezen en de LiquiHorse producten. In alle voeradviezen is er oog voor het individuele paard en is meten = weten de uitgangssituatie. Met een transparant, compleet voeradvies op maat en een duidelijke uitleg willen we ook jouw paard helpen om de mineralen- en vitaminebalans optimaal te krijgen. Dan is zijn weerstand tegen ziekten maximaal en de kans op blessures minimaal. Ons motto is niet voor niets: 365 dagen fit.


Bekijk hier de samenstelling van LiquiHorse Hoef

Sorteren op:

Review toevoegen
Marije Dijckmeester - 29-05-2017 08:22

Je moet even geduld hebben(logisch want een hoef heeft gemiddeld een jaar nodig om zich geheel te vernieuwen) maar dan heb je zeker resultaat. Wij gebruiken het nu zo'n 2 jaar en onze paarden hebben absoluut sterkere hoeven! Blij mee!!

Karen de Jonge - 11-02-2017 18:54

Prima spul. De hoeven van mijn paard zijn duidelijk verbeterd door het gebruik van Liquihorse hoef.