LiquiHorse Hoef 5 liter 5 2
LiquiHorse Hoef 5 liter
LiquiHorse Hoef 5 liter
Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Hoef 5 liter is erop gericht om de kwaliteit van de hoefhoorn te verbeteren, wat tot sterke hoeven zal leiden. Sterke hoeven geven minder problemen.

€ 75,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Hoef is erop gericht om de kwaliteit van de hoefhoorn te verbeteren, wat tot sterke hoeven zal leiden. Sterke hoeven geven minder problemen. Voor de vorming van het hoefhoorn is het eiwit keratine verantwoordelijk. De productie hiervan wordt ondersteund door biotine (vitamine B7) en pantotheenzuur. Daarnaast speelt het mineraal Zink een belangrijke rol bij de vorming en onderhoud van hoefhoorn. Het duurt ongeveer een jaar voordat een paardenhoef zich vanaf de kroonrand vernieuwt tot de grond. Mineralen en vitaminen hebben alleen invloed op de aanmaak van nieuwe hoef. Het duurt dus enige tijd voordat het resultaat zichtbaar is.

Bekijk hier de samenstelling van LiquiHorse Hoef

Review toevoegen

Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via 0504061254 of via het contactformulier

Marije Dijckmeester -

Je moet even geduld hebben(logisch want een hoef heeft gemiddeld een jaar nodig om zich geheel te vernieuwen) maar dan heb je zeker resultaat. Wij gebruiken het nu zo'n 2 jaar en onze paarden hebben absoluut sterkere hoeven! Blij mee!!

Karen de Jonge -

Prima spul. De hoeven van mijn paard zijn duidelijk verbeterd door het gebruik van Liquihorse hoef.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews