LiquiHorse Hoef 5 liter
LiquiHorse Hoef 5 liter
2 Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Hoef 5 liter is erop gericht om de kwaliteit van de hoefhoorn te verbeteren, wat tot sterke hoeven zal leiden. Sterke hoeven geven minder problemen.

€ 77,55
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Hoef is erop gericht om de kwaliteit van de hoefhoorn te verbeteren, wat tot sterke hoeven zal leiden. Sterke hoeven geven minder problemen. Voor de vorming van het hoefhoorn is het eiwit keratine verantwoordelijk. De productie hiervan wordt ondersteund door biotine (vitamine B7) en pantotheenzuur. Daarnaast speelt het mineraal Zink een belangrijke rol bij de vorming en onderhoud van hoefhoorn. Het duurt ongeveer een jaar voordat een paardenhoef zich vanaf de kroonrand vernieuwt tot de grond. Mineralen en vitaminen hebben alleen invloed op de aanmaak van nieuwe hoef. Het duurt dus enige tijd voordat het resultaat zichtbaar is.

Bekijk hier de samenstelling van LiquiHorse Hoef

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Marije Dijckmeester - 29-05-2017 08:22

Je moet even geduld hebben(logisch want een hoef heeft gemiddeld een jaar nodig om zich geheel te vernieuwen) maar dan heb je zeker resultaat. Wij gebruiken het nu zo'n 2 jaar en onze paarden hebben absoluut sterkere hoeven! Blij mee!!

Karen de Jonge - 11-02-2017 18:54

Prima spul. De hoeven van mijn paard zijn duidelijk verbeterd door het gebruik van Liquihorse hoef.

Laatst bekeken producten