LiquiHorse Opfok 1 liter
LiquiHorse Opfok 1 liter
2 Reviews | Review toevoegen
LiquiHorse Opfok 1 liter zijn mineralen en vitaminen voor veulens. Mineralen en vitaminen in balans zorgen voor gezonde spijsvertering, weerstand, sterke botten, soepele gewrichten en spieren
€ 21,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Het opfok van een veulen is een delicaat proces . Veulens en opgroeiende paarden hebben de eerste twee jaar andere mineralen en vitaminebehoeften dan volwassen paarden. Met een goed voeradvies en een speciaal afgestemd mineralen- en vitaminesupplement ben je de basis voor een goede ontwikkeling van het veulen en verminder je het risico op latere gezondheidsproblemen, zoals OCS .

LiquiHorse Opfok ontwikkelt om veulens en opgroeiende paarden de juiste financiering te geven. Alleen met de juiste balans aan mineralen en vitaminen kan een veulen een gezonde spijsvertering, goede weerstand, sterke botten en soepele gewrichten en spieren ontwikkelen.

Onvoldoende mineralen en vitaminen in merriemelk en ruwvoer
De basis voor het veulen wordt gelegd tijdens de dracht. In de laatste maanden van de dracht wordt bijna de helft van het geboortegewicht gevormd. Rond 8 maanden neemt het ongeboren veulen v eel ruimte in. Hierdoor vermindert de voeropname van de merrie. Met het veulen op komst heeft de merrie een mineralen- en vitaminesupplement zoals LiquiHorse Fok nodig om zichzelf en de ontwikkeling van het veulen te ondersteunen. Na de geboorte is het belangrijk dat het snel zo mogelijk merriemelk kan drinken. Hiermee krijgt het veulen energie, antistoffen en essentiële mineralen en vitamines binnen. Maar… niet alle mineralen worden voldoende via de merriemelk aan het veulen vervanging! Hierdoor kunnen tekorten ontstaan, die onder andere kunnen leiden tot OCS .

Dat is niet alles. Na vijf van zes weken de innerlijke in de merriemelk. daarom daarom het veulen al vroeg spelenderwijs ruwvoer en gras aan. Dit loste later het spenen van het veulen op . Omdat ruwvoer altijd te weinig mineralen en vitamines bevat, is LiquiHorse Opfok ook nu een ideale aanvulling.

Mineralen voor snel opgroeiende veulens
Naast de basis mineralen en vitaminen stelt LiquiHorse extra magnesium en koper beschikbaar aan jonge, snel opgroeiende veulens. Door de huidige fokkerij groeit veulens snel naar een grote stokmaat en heeft ze veel mineralen nodig voor een sterk skelet. Ruwvoer en krachtvoer bevat vaak bestanddelen calcium. Dit leidt helaas tot opname van magnesium. Wij hebben LiquiHorse Opfok specifiek ontwikkeld om dit soort problemen op te lossen.

Waarom moet je je veulen LiquiHorse Opfok geven?
Met LiquiHorse Opfok krijgt een veulen alle mineralen en vitaminen om zich te ontwikkelen tot een sterk en fit paard :
 
  • Extra magnesium voor de ontwikkeling van een sterk skelet
  • Selenium voor een gezonde groei en goed functionerende hersenen, functionerend en immuunsysteem
  • Zink en koper voor goede opbouw van spieren, bindweefsel en botten
  • Mangaan voor de vormen van sterk botweefsel. Ook is mangaan verantwoordelijk voor de stofwisseling van aminozuren, cholesterol en koolhydraten en de energievoorziening in het lichaam van het veulen.
  • Jodium voor goede groei, het vloeiende en de stofwisseling.
  • Verschillende vitamines, zoals vitamine A, D3, E, K, B1, B2, B6 en C, die allemaal bijdragen aan de gezonde ontwikkeling van veulens.

Het allerbeste voor je veulen en opgroeiende paard
LiquiHorse Opfok geeft als supplement van mineralen en vitaminen de financiering onder voeding zodat je veulen of jaarling kan opgroeien tot een gezond sport- of recreatiepaard. De kosten van LiquiHorse Opfok variëren van €0,30 tot €0,96 per dag, afhankelijk van de dosering (zie tabel) en flacongrootte.
 
Paard Pony
Tot ½ jaar 20 ml per dag Tot ½ jaar 10 ml per dag
Tot 1 jaar 30 ml per dag Tot 1 jaar 15 ml per dag
Tot 1,5 jaar 40 ml per dag Tot 1,5 jaar 20 ml per dag
Tot 2 jaar 50 ml per dag Tot 2 jaar 25 ml per dag

Heb je jonge paarden? Of een drachtige of zogende vrolijkheid ? Vraag gerust een gratis voeradvies op maat bij ons aan.

LiquiHorse Opfok Gebruiksaanwijzing:
Verspreid LiquiHorse Opfok vaak over het voer en zorg dat alles goed gemengd is.


Meebestellen?
Ervaringen van klanten bij gebruik van LiquiHorse Opfok
  • Paard moest eerst aan de smaak wennen
Recensies van klanten over de service en voeradviezen van LiquiHorse
  • Fijne maatvoering verpakkingen om eerst te proberen. Wij hebben paarden van verschillende leeftijden; een werkpaard, drachtige vrolijkheid en een enter. Eentje moest eerst wat wennen. Gaat nu goed .
  • Deze aanvulling van mineralen en vitaminen is nodig bovenop weidegang op onze zandgrond.
  • Heel gemakkelijk en snel om erbij te geven, zodat jonge dieren alles binnen krijgen wat ze nodig hebben. Het smaakt ze goed. Ze eten er niet omheen, wat ook belangrijk is.
 

Antwoord op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Opfok:


Voor welke paarden is LiquiHorse Opfok geschikt?
Dit product is specifiek ontworpen voor veulens en jonge paarden tot twee jaar. Voor oudere raden paarden wij onze andere producten aan, afhankelijk van de specifieke situatie. Vraag gerust een gratis voeradvies aan.

Vanaf wanneer kan ik starten met LiquiHorse Opfok?
Om eventuele schematische verhoudingen van mineralen en vitaminen in de merriemelk en het ruwvoer te kunnen opvangen, adviseren wij  Liquihorse Opfok  aan het veulen te verstrekken vanaf het moment dat het veulen interesse krijgt voor ruwvoer.
 

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Opfok

Met vijftien jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding tegenover Van Benthem Minerals de LiquiHorse producten.   
Inmiddels zijn er al vele eigenaren met paarden en pony's geholpen met de voeradviezen en de LiquiHorse producten. In alle voeradviezen is er oog voor het individuele paard en is meten = weten de uitgangssituatie. Met een transparant, compleet voeradvies op maat en een duidelijke uitleg willen we ook paard helpen om de mineralen- en vitaminebalans optimaal te krijgen. Dan is de weerstand tegen ziekten maximaal en de kans op blessures minimaal. Ons motto is dan ook: 365 dagen fit.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Opfok

Sorteren op:

Review toevoegen
Hanneke - 13-12-2022 11:59

Ik voer liqui horse opfok aan mijn veulen. Je kan minder krachtvoer geven als je liqui horse opfok aan je veulen geeft. Mijn veulen zit mooi in haar vacht, groeit hard en heeft veel energie.
Ze eet het ook goed. Ik ben zeer tevreden met dit product.
Mijn veulen is met 2,5 maand haar moeder verloren maar ondanks dat geen groei achterstand!

In het verleden ook liqui horse relax gegeven aan mijn marathon pony. Pony kon zich goed concentreren. Ook dit product beveel ik aan.

Verder goede serves, wordt snel geleverd.

Klazien - 15-07-2021 09:00

Met de wedstrijden kreeg onze pony Fleur altijd al de liquihorse relax, wat heel goed beviel. Tijdens haar dracht hebben we informatie bij jullie opgevraagd en gaven jullie het advies de liquihorse fok te gaan gebruiken. Tijdens de dracht zag ze er ontzettend goed uit, de bevalling verliep ook super en de nageboorte kwam ook heel snel. Omdat de producten zo goed bevallen hebben we ook voor het veulen advies opgevraagd en zijn we de liquihorse opfok gaan gebruiken. We zien dat hij daardoor goed groeit, goed z'n veulenhaar verliest en ontzettend mooi in z'n vacht zit.