LiquiHorse Sport 1 liter
LiquiHorse Sport 1 liter
1 Review | Review toevoegen
LiquiHorse Sport 1 liter bevat niet alleen vitamine A, vitamine B12, vitamine E, selenium en magnesium, maar ook als enige LiquiHorse product het aminozuur carnitine.Voor topprestaties en snel herstel
€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Ben je met je paard actief in de wedstrijdsport? Dan is het van groot belang om je paard in optimale conditie te houden en te zorgen dat hij na elk concours goed kan herstellen. LiquiHorse Sport biedt uitkomst! Dit voedingssupplement geef je vier dagen voor en vier dagen na het concours en is perfect om spierpijn, spierverzuring, spierbevangenheid of andere overbelastingsblessures bij paarden zo veel mogelijk te voorkomen.

LiquiHorse Sport is een uniek voedingssupplement dat zich onderscheidt van andere supplementen. LiquiHorse Sport bevat niet alleen extra vitamine A, vitamine B12, vitamine E, selenium en magnesium, maar bevat ook als enige LiquiHorse product het aminozuur carnitine. Carnitine helpt het paard energie uit vetzuren te halen, vermindert de opbouw van melkzuur (verzuring) in de spieren en gaat spierafbraak tegen.

Ook sportpaarden kunnen zonder krachtvoer
Elk paard heeft een supplement van mineralen en vitaminen nodig, omdat mineralen en vitaminen onvoldoende in ruwvoer zitten, zelfs ruwvoer van de beste kwaliteit. Een wedstrijdpaard is een werkpaard; een atleet, die afhankelijk is van sterke en soepele spieren en een verhoogde behoefte aan mineralen en vitaminen heeft. Soms is LiquiHorse Basis niet afdoende en heeft een sportpaard rond een wedstrijd een extra mineralen- en vitamineboost nodig. Zo kan hij langdurig topprestaties leveren en – minstens zo belangrijk - na de wedstrijd makkelijk en snel herstellen. Daarom hebben wij LiquiHorse Sport ontworpen; speciaal voor paarden in dressuur, springsport, rensport, mensport, endurance en alle disciplines ertussenin.

LiquiHorse Sport is de ideale aanvulling op een rantsoen op basis van ruwvoer. Het voeren van verzurende suikers en zetmeel in sportbrok of andere krachtvoeders wordt daarmee overbodig. Heeft jouw sportpaard extra energie nodig? Gebruik dan LiquiHorse Energy Oil. Het is rijk aan Omega 3-6-9 vetzuren en ondersteunt een verbranding zonder spierafbraak.

Waarom is LiquiHorse Sport zo goed voor je paard?
Door verzuring in de spieren kan een paard vermoeid raken en de prestaties niet lang genoeg op hoog niveau volhouden. Ook kan naderhand stijve spieren of spierpijn optreden. In ergere gevallen kan een paard spierbevangen worden. Het is dus belangrijk om dit te voorkomen door het sportpaard te voorzien van de juiste elementen:
 

 • Vitamine A is onmisbaar voor de oogfunctie, gezondheid en het herstel van botten, huid en spieren van een paard.
 • Magnesium helpt de spieren te ontspannen, waardoor het ideaal is voor paarden met stijve spieren en spierpijn, vooral in de achterhand. Het helpt ook bij coördinatieproblemen en peesproblemen.
 • Vitamine E en selenium bevorderen een snel herstel van de spieren en gaan ontstekingen tegen.
 • Vitamine B12 is onmisbaar bij de aanmaak van rode bloedcellen, die op hun beurt zuurstof naar de spieren vervoeren om deze te versterken.
 • Carnitine speelt een essentiële rol in de verbranding van vetzuur, waardoor het de verzuring van de spieren van het paard effectief tegengaat. Als een paard voldoende carnitine in zijn systeem heeft, wordt er energie vrijgemaakt uit vetten. Het zorgt ook voor de afvoer van afvalstoffen uit de spieren, waardoor ze gezonder blijven.

Het ideale supplement voor paarden in de sport
Met LiquiHorse Sport kunnen paarden langer op topniveau presteren en sneller herstellen na het leveren van grote inspanningen. Een dagelijkse dosering LiquiHorse Sport van gemiddeld 60 ml kost ongeveer €1,70 (afhankelijk van de flacongrootte). Dus voor een periode van acht dagen (vier voor én vier na wedstrijd) ben je slechts €13,60 kwijt om prestatieverlies, stijve spieren en spierpijn bij je paard te verhelpen.

Meer weten wat in jouw specifieke situatie het beste product is? Vraag gerust een gratis voeradvies op maat bij ons aan.

LiquiHorse Sport Gebruiksaanwijzing:
LiquiHorse kan overal doorheen gevoerd worden, zoals over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette. Goed mengen. Dagelijkse dosering van 30-60 ml voor een pony en 60-90 ml voor een paard. Gebruik LiquiHorse Sport van vier dagen voor tot vier dagen na de wedstrijd. Ga daarna weer over op LiquiHorse Basis of LiquiHorse Relax tot vier dagen voor de volgende wedstrijd.


Meebestellen?
Ervaringen van klanten bij gebruik van LiquiHorse Sport
 • Paard is beter nageeflijk en meer ontspannen.
 • Paard herstelt sneller na een wedstrijd.
 • Paard heeft geen stijve spieren meer.


Reviews van klanten over LiquiHorse Sport
 • Onze pony’s doen het al jaren heel goed op LiquiHorse Sport in de wedstrijden, zowel in het vierspan, als enkel- en dubbelspan. Ook na marathons en mini-marathons herstellen ze snel van hun prestaties.
 • Niet ieder paard heeft hetzelfde nodig en dat is het mooie van LiquiHorse. Wij gebruiken LiquiHorse Basis voor de één en LiquiHorse Sport en Relax voor de ander. Zo kan je het aanpassen op het paard en/of voor de wedstrijden.
 • Wij gebruiken de LiquiHorse Basis en Relax en sinds kort ook de LiquiHorse Sport. Mijn paard is beter nageeflijk en loopt lekker ontspannen.
 

Antwoord op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Sport:


Is LuiquiHorse Sport dopingvrij?
Ja, al onze producten zijn dopingvrij. Wij streven ernaar om gezonde voedingssupplementen voor paarden te creëren. Daarom zijn onze producten vrij van doping of toegevoegde suikers.
 

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Sport

Met tientallen jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding ontwikkelde Van Benthem Minerals de LiquiHorse producten. 
Inmiddels zijn er al vele eigenaren met paarden en pony’s geholpen met de voeradviezen en de LiquiHorse producten. In alle voeradviezen is er oog voor het individuele paard en is meten = weten de uitgangssituatie. Met een transparant, compleet voeradvies op maat en een duidelijke uitleg willen we ook jouw paard helpen om de mineralen- en vitaminebalans optimaal te krijgen. Dan is de weerstand tegen ziekten maximaal en de kans op blessures minimaal. Ons motto is dan ook: 365 dagen fit.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Sport

Sorteren op:

Review toevoegen
. Tanja noordermeer - 06-11-2017 11:19

De producten die we hebben gekregen na aanraden van jullie de liquide relax en basis g
Bevallen heel goed. Mijn paard is beter na geefelijk en loopt lekker ontspannen. Ook de sport hebben we erbij. Daar gaan we binnenkort mee starten. Erg fijne producten.