LiquiHorse Vacht 1 liter
LiquiHorse Vacht 1 liter
2 Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Vacht 1 liter zorgt ervoor dat alle elementen volop aanwezig zijn om de conditie van de huid en vacht optimaal te krijgen.

€ 19,66
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Vacht zorgt ervoor dat alle elementen volop aanwezig zijn om de conditie van de huid en vacht optimaal te krijgen. Voor een gezonde vacht zijn de vitamines B2, B6 en B7 (Biotine) vooral van belang. Biotine ondersteunt vooral de productie van keratine (eiwit dat voor komt in de buitenlaag van het haar.) Vitamine B6 is belangrijk voor de productie van aminozuren die de haargroei stimuleren. Van de mineralen zijn Zink en Zwavel de mineralen die essentieel zijn voor de vorming en onderhoud van kraakbeen, bot, huid, hoefhoorn en vacht.
LiquiHorse Vacht is een speciale samenstelling gebaseerd op LiquiHorse Basis maar met extra mineralen en vitaminen voor de vacht. Hierdoor wordt niet alleen de vacht ondersteunt maar ook andere mogelijke tekorten gelijk aangepakt. Verbeterd de conditie van de vacht na enige tijd niet aanzienlijk dan is nader onderzoek noodzakelijk.

Bekijk hier de samenstelling van LiquiHorse Vacht

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Alice - 24-03-2021 09:42

Mijn shetlander was licht hoefbevangen en liep niet rad. Uiteraard het rantsoen aangepast maar een paar dagen nadat ik LiquiHorse Vacht ben gaan geven (dit had ik nog staan), zag ik al een groot verschil. Binnen een week liep hij rad en sindsdien is dat zo gebleven. Ik geef hem de LiquiHorse middels een spuitje in de mond. Zo krijgt hij verder geen extra energie binnen.

Danielle - 16-11-2020 12:25

Paard vond het in eerste instantie beetje vreemd dat het door zijn voer zat maar hij voelt zich er echt wel beter door. Energiek, voorwaarts, glimmende vacht!

Laatst bekeken producten