LiquiHorse Vacht 5 liter
LiquiHorse Vacht 5 liter
4 Reviews | Review toevoegen

LiquiHorse Vacht 5 liter zorgt ervoor dat alle elementen volop aanwezig zijn om de conditie van de huid en vacht optimaal te krijgen.

€ 77,55
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

LiquiHorse Vacht zorgt ervoor dat alle elementen volop aanwezig zijn om de conditie van de huid en vacht optimaal te krijgen. Voor een gezonde vacht zijn de vitamines B2, B6 en B7 (Biotine) vooral van belang. Biotine ondersteunt vooral de productie van keratine (eiwit dat voor komt in de buitenlaag van het haar.) Vitamine B6 is belangrijk voor de productie van aminozuren die de haargroei stimuleren. Van de mineralen zijn Zink en Zwavel de mineralen die essentieel zijn voor de vorming en onderhoud van kraakbeen, bot, huid, hoefhoorn en vacht.
LiquiHorse Vacht is een speciale samenstelling gebaseerd op LiquiHorse Basis maar met extra mineralen en vitaminen voor de vacht. Hierdoor wordt niet alleen de vacht ondersteunt maar ook andere mogelijke tekorten gelijk aangepakt. Verbeterd de conditie van de vacht na enige tijd niet aanzienlijk dan is nader onderzoek noodzakelijk.

Bekijk hier de samenstelling van LiquiHorse Vacht

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Nathalie Krikke - 22-05-2020 16:48

Wilde jullie even het verschil laten weten! Paard had allerlei huid problemen wilde niet van vacht wisselen! Contact met jullie gehad..Blijkbaar toch inderdaad een te kort want het resultaat van 1 maand liquihorse vacht is dat weer een echte Fries begint te lijken.. vol energie en glans! Bedankt voor jullie hulp!

Daan - 21-12-2019 22:52

Gebruiken het nog maar kort . al lijkt het wel dat zijn vacht wat meer glanst als eerder. pony vind het erg lekker.
ruikt goed

Daphne - 01-09-2019 15:37

Top product!
Het paard krijgt een super glanzende vacht, gezonde huid en krijgt wat meer energie!

Jazzy - 18-10-2016 08:41

Doseerdop over z'n voer en het wordt met smaak opgegeten. Geen lange tanden,heerlijk!

Laatst bekeken producten