LiquiHorse Relax 1 liter
LiquiHorse Relax 1 liter
14 Reviews | Review toevoegen

Met LiquiHorse Relax geeft u uw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. 

€ 18,77
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met LiquiHorse Relax geeft u uw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. Blijft er spanning op de spieren staan, dan zal uw paard snel gestrest overkomen. 

Magnesium is tevens van belang bij de prikkeloverdracht in de zenuwcellen, bij de aanmaak van enzymen en hormonen maar ook bij het stofwisselingsproces.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Relax

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Antoinet - 05-02-2020 08:27

Al jarenlang zeer tevreden met liquihorse relax, mijn paard eet het makkelijk op en haar explosies zijn zeker afgenomen, en daardoor hebben we veel meer plezier met het rijden!

Ester - 20-12-2019 12:37

Ik heb de vernieuwde LiquiHorse Relax geprobeerd bij mijn ponys, ze eten het veel beter op. Voor de rest reageren ze er wel het zelfde op. Ik moet mijn Welsh pony’s altijd wel wat bijvoeren dan alleen muesli en luzerne anders zakken ze zo weg op de bespiering en gewicht vooral in het hoog seizoen.

Yvonne Wolff - 25-11-2019 20:53

Mijn paard loopt veel ontspannender ,hij let niet meer zo op wat er buiten de bak gebeurt ,hij heeft veel meer de aandacht bij mij.,hij vind de smaak goed ,ben heel tevreden over dit product,men zegt dat mijn paard er nog beter uit is gaan zien, ga het zeker door gebruiken.

Ank Wickel - 25-02-2019 00:19

Ik gebruik Liquihorse Relax nu bijna een week en merk al duidelijk verschil. Mijn pony's zijn nog steeds goed voorwaarts, maar het hele hete is er af. Eén van de pony's gaapte heel erg na het werk en dat zie ik nu ook bijna niet meer. De andere pony is er zelfs liever van geworden en reageert niet meer zo merrie-achtig op de andere pony. Ze moeten even wennen aan de smaak, maar eten de bak nu wel leeg.

Antoinet - 18-01-2019 21:21

Mijn paard reageert er super op zonder haar natuurlijke frisheid te verliezen is ze nu toch handelbaar en laat ze zich makkelijker rijden! Makkelijk te doseren, en mijn paard vind de smaak prima

Linda Dalsem - 23-12-2018 22:44

Ik heb het een tijdje niet meer gebruikt. Maar hij neemt het nu idd zonder extra smaakje goed op. De reactie is het zelfde. Het werkt gewoon super.

Jenna fay slootweg - 13-10-2018 18:22

Te vreden over dit product . Mijn paard reageerd hier super goed op

Jenna Fay - 24-06-2018 20:32

Zeer te vreden over dit product.
Mijn paard reageerd er goed op.
Nog steeds wel vel. Maar sneller weer op aarden .beter herstel.

Relex horse

Gr Jenna Fay Slootweg

valerie - 28-05-2018 07:40

zeer goed produkt, jammer van de hoge transportkosten,

Rij- & Menteam Oosterveld - 26-05-2017 19:00

De Relax zijn we bij de tweespan pony schimmels van onze zoon mee begonnen om vooral rust in de ene pony te krijgen en het hielp al snel. Hij liet zich net even wat makkelijker rijden en kwam sneller tot rust. Inmiddels is deze pony met pensioen en geniet van zijn oude dag. Maar ook bij het nieuwe span loopt de jongste op Relax zodat hij ook net iets meer ontspanning krijgt. Dit span ziet nog compleet in opleiding dus dat zal wellicht nog wel iets langer duren om daar echte ontspanning in te krijgen. Want ze moeten nog zoveel leren en zien, maar dat gaat helemaal goed komen.

Joke Humalda - 15-05-2017 07:50

Mijn Welsh B merrie waar ik mee men heeft snel last van spierspanning en gespannenheid in het algemeen, ik gebruik al een poos Relax en merk echt dat de scherpe kantjes er af gaan. Ik ben erg tevreden over dit product

Sarah Gooris - 22-03-2017 08:18

Ik ben nu bijna een maand bezig met het geven van de relax, in het begin wou mijn pony het niet echt graag eten maar dit begint nu wel te beteren. Ik ben gestart met het geven omdat mijn pony een redelijk nerveuse pony en hengst waardoor hij soms wel met andere dingen bezig is dan zijn werk en dat hij daardoor zeer moeilijk naar de ontspanning toe te rijden was. Nu op dit moment is het een totaal andere pony, hij is aandachtig bezig met zijn werk en zeer soepel en ontspannen in de spieren en mooi door de rug. Zeer goed product , zeker aan te raden. Ik laat hem er toch opstaan

Danielle Jordan - 28-02-2017 09:28

Prima product, paard moet eerst wel wennen maar gewoon doorzetten.. gebruik het nu ongeveer een maand en vind dat mijn paard wel minder stijfjes is dan voor ik dit product gebruikte. Dus tot zover ben ik zeer tevreden

monique vd veer - 26-11-2016 00:00

pony wil het eerst niet eten, maar met wat mengen van slobber gaat het beter,dat ben ik nu aan het afbouwen, pony gaat soepeler door het lijf lopen.

Meer reviews
Laatst bekeken producten