LiquiHorse Relax 1 liter
LiquiHorse Relax 1 liter
20 Reviews | Review toevoegen
LiquiHorse Relax 1 liter onmisbaar voor nerveuze, hete of juist flegmatieke paarden. Naast alle essentiële mineralen en vitaminen die jouw paard dagelijks nodig heeft, bevat het extra magnesium.
€ 20,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Is je paard flegmatiek of juist sensibel, nerveus, gauw afgeleid of te heet in het rijden? Heeft hij last van stress, spierspanning of door spierverzuring moeite met herstel na een training? Grote kans dat hij last heeft van magnesiumtekort.

Met LiquiHorse Relax voorzie je je paard met een complete basis van alle essentiële mineralen en vitaminen, plus een extra ‘shot’ vloeibare magnesium in de best opneembare vorm. Magnesium helpt bij het voldoende ontspannen van de spieren en het verminderen van prikkels in het zenuwstelsel. Magnesium is tevens van belang bij het stofwisselingsproces en de aanmaak van enzymen en hormonen.

Relax als LiquiHorse beststeller
Een groot deel van de paarden heeft tegenwoordig extra magnesium nodig. LiquiHorse Relax is dan ook onze bestseller. De samenstelling is gebaseerd op de aanvulling van een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddelde tot goede kwaliteit. Als compleet supplement vervangt LiquiHorse Relax de mineralen en vitaminen uit krachtvoer, vitaminebrokjes of losse supplementen. Zonder suiker of extra energie toe te voegen aan het rantsoen! Dat is dubbelfijn want suikers en krachtvoer werken vaak averechts bij flegmatieke of sensibele paarden.
Meer plezier voor mens en dier
Een dagelijkse dosering LiquiHorse Relax van gemiddeld 60 ml kost €0,88 - €1,12 (afhankelijk van de flacongrootte). Je voorkomt daarmee alle mineralen- en vitaminetekorten en krijgt een plezieriger paard om mee te werken.  

De beste vorm van magnesium voor paarden
De vloeibare vorm van de magnesium en andere mineralen en vitaminen in LiquiHorse Relax hebben de hoogst mogelijke opneembaarheid en benutting in het lichaam. Zo is de opgeloste magnesium in LiquiHorse bijna 100 procent opneembaar, terwijl dat voor magnesium in droge vorm (poeders, krachtvoer, granulaten) aanzienlijk minder is. Dit gaat voorbij aan de discussie over of magnesiumoxide, -citraat en -chelaat beter benutbaar is. Het draait om opgelost magnesium. Bovendien zijn de magnesiumwaardes in LiquiHorse optimaal afgestemd met calcium en fosfor. Dit zijn bij uitstek elementen waar magnesium nauw mee samenwerkt.

Met soepele spieren fijner rijden
Vang je signalen op van stress bij je paard, thuis of op wedstrijd? Is je paard door stijve spieren of spierspanning niet gemakkelijk nageeflijk te rijden? Is hij nerveus of schrikkerig en komt je paard daardoor zelden echt tot ontspanning of soepele bewegingen? Dan kan LiquiHorse Relax de oplossing zijn. De één merkt na een week al resultaat, bij de ander duurt het wat langer. Dit ligt o.a. aan de mate van de tekorten. Wil je eerst wat meer advies? Vraag een gratis voeradvies op maat aan.

LiquiHorse Relax

 • Is beschikbaar in flacons van 1 liter of jerrycans van 5 of 20 liter
 • Bevat GMP gekeurde en gecertificeerde ingrediënten
 • Bekijk voor meer informatie over de samenstelling het etiket van LiquiHorse Relax
Gebruiksaanwijzing:
LiquiHorse kan overal doorheen gevoerd worden, zoals over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette. Goed mengen. Dagelijkse dosering van 30-60 ml voor een pony en 60-90 ml voor een paard.


Meebestellen? Ervaringen van klanten bij gebruik van LiquiHorse Relax
 • Paard is rustiger in het hoofd en meer ontspannen in lichaam en gedrag maar blijft wel scherp. Laat spanningen makkelijker afvloeien. Topproduct!
 • Paard is nog steeds fanatiek en voorwaarts maar het hete is er vanaf.
 • Paard heeft meer aandacht voor de ruiter en minder voor de omgeving. De hoge spierspanning en de scherpe kantjes zijn eraf.
 • Ik gaf al maanden magnesium citraat zonder resultaat, maar LiquiHorse Relax werkt wel. Nu kan ik weer endurance rijden.
 • Verschillende producten geprobeerd maar LiquiHorse Relax werkt het beste en geeft het beste resultaat na controle bloedonderzoek.
 • Paard sluit zich minder af en is niet meer (t)rillerig. Ik heb nu een paard waar ik echt aan kan rijden.
 • Minder explosies en heftige reacties, meer plezier met het rijden! Happy horse, happy me!
 • Verbeterde spieropbouw, stabieler in de training en op wedstrijd.
 • Elke keer als ik denk zonder LiquiHorse Relax te kunnen, word ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt. Het is een onmisbare aanvulling op het rantsoen voor zowel mijn sportpaard als mijn projectpaarden.
 • Paard heeft verbeterde hormoonhuishouding; van continue hengstig naar een normale cyclus.
 • Paard had eerder veel maagzweren en stopte met eten door spanning rondom wedstrijden. Paard blijft nu lekker eten, is fit en ziet er goed uit.
 • Paard knapt op van hoefbevangenheid.
 • Geen spierverzuring meer en paarden blijven het hele jaar door er goed uit zien.
 • Paard moest even wennen aan de smaak maar eet het nu prima, mede dankzij de vernieuwde smaak.
Reviews van klanten over de service en voeradviezen van LiquiHorse
 • De LiquiHorse producten zijn makkelijk te doseren. Met de handige dispenser kan ook de stalbaas gemakkelijk de LiquiHorse Relax toedienen.
 • Betrokken mensen die geïnteresseerd in de gebruikers. Ze informeren geregeld of je nog tevreden bent of dat er aanpassingen nodig zijn.
 • Heel fijn om de resultaten te bespreken met het LiquiHorse team en dat het altijd mogelijk is om tussendoor een keer te overleggen bij bijzonderheden.
 • Snelle levering!
 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Relax

Vraag: Wordt mijn paard sloom van LiquiHorse Relax?
Antwoord: Zeker niet! We verwijzen je graag naar de klantenreviews voor de resultaten.


Vraag: Is te veel magnesium schadelijk voor mijn paard?
Antwoord: Wat een paard te veel aan magnesium binnen krijgt, gaat er via de urine weer uit. Niet schadelijk dus, wel zonde van je geld.

 

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Relax

Met tientallen jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding ontwikkelde Van Benthem Minerals de LiquiHorse producten. Uiteraard zijn de LiquiHorse producten GMP gecertificeerd.  
Inmiddels zijn er al vele eigenaren met paarden en pony’s geholpen met de voeradviezen en de LiquiHorse producten. In alle voeradviezen is er oog voor het individuele paard en is meten = weten de uitgangssituatie. Met een transparant, compleet voeradvies op maat en een duidelijke uitleg willen we ook jouw paard helpen om de mineralen- en vitaminebalans optimaal te krijgen. Dan is de weerstand tegen ziekten maximaal en de kans op blessures minimaal. Ons motto is dan ook: 365 dagen fit.


Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Relax

Sorteren op:

Review toevoegen
Gertine - 31-01-2023 13:36

Ons paard lijkt wel anders in z'n doen en laten...
Voorheen was hij rustig en af en toe ernstige ontploffingen dmv heel hard rondrennen, nu stabiele vrolijkheid en dagelijks lekker rond draven en galopperen in een normaal tempo.

Bo Homan - 02-10-2022 19:10

Bij de helft van de dosering was al duidelijk resultaat te zien bij mijn paard. Veel minder stress signalen in haar dagelijkse doen en laten.

Tamara - 15-03-2022 18:23

Heel erg tevreden met het product. Merk echt een enorm verschil bij mijn paard. Ook danzij het voeradvies wat ik heb gekregen, meteen aangepast. Paard heeft meer concentratie en geen ontploffingen meer. Dus wij zijn heel blij.

Rineke - 18-01-2022 09:25

Op advies van Jan ben ik liquihorse relax gaan voeren omdat mijn paard veel spier stijfheid in zijn achterhand had.Na een week werd hij al losser in zijn boven lijn en al makkelijker te bewerken.Nu na drie weken heb ik een ander paard,treed van achter door wordt rond in zijn boven lijn,geef na in zijn nek en rechter op twee teugels.Geef zoveel plezier om met een paard te werken wat happy is.Weer zin om op wedstrijd te gaan.P.S Filemon mist zijn fastfood wel🙂

A krijntjes - 31-07-2021 17:48

Super product paard is er een stuk rustiger van geworden en prettiger in de omgang .precies zoals op de beschrijving.

Carla Lankhaar - 26-07-2021 16:26

Sinds 4 weken voer ik de relax.
Pony doet het er super op, is veel rustiger.
Ook snel contact na aanvraag van het voer advies.

Antoinet - 05-02-2020 08:27

Al jarenlang zeer tevreden met liquihorse relax, mijn paard eet het makkelijk op en haar explosies zijn zeker afgenomen, en daardoor hebben we veel meer plezier met het rijden!

Ester - 20-12-2019 12:37

Ik heb de vernieuwde LiquiHorse Relax geprobeerd bij mijn ponys, ze eten het veel beter op. Voor de rest reageren ze er wel het zelfde op. Ik moet mijn Welsh pony’s altijd wel wat bijvoeren dan alleen muesli en luzerne anders zakken ze zo weg op de bespiering en gewicht vooral in het hoog seizoen.

Yvonne Wolff - 25-11-2019 20:53

Mijn paard loopt veel ontspannender ,hij let niet meer zo op wat er buiten de bak gebeurt ,hij heeft veel meer de aandacht bij mij.,hij vind de smaak goed ,ben heel tevreden over dit product,men zegt dat mijn paard er nog beter uit is gaan zien, ga het zeker door gebruiken.

Ank Wickel - 25-02-2019 00:19

Ik gebruik Liquihorse Relax nu bijna een week en merk al duidelijk verschil. Mijn pony's zijn nog steeds goed voorwaarts, maar het hele hete is er af. Eén van de pony's gaapte heel erg na het werk en dat zie ik nu ook bijna niet meer. De andere pony is er zelfs liever van geworden en reageert niet meer zo merrie-achtig op de andere pony. Ze moeten even wennen aan de smaak, maar eten de bak nu wel leeg.

Antoinet - 18-01-2019 21:21

Mijn paard reageert er super op zonder haar natuurlijke frisheid te verliezen is ze nu toch handelbaar en laat ze zich makkelijker rijden! Makkelijk te doseren, en mijn paard vind de smaak prima

Linda Dalsem - 23-12-2018 22:44

Ik heb het een tijdje niet meer gebruikt. Maar hij neemt het nu idd zonder extra smaakje goed op. De reactie is het zelfde. Het werkt gewoon super.

Jenna fay slootweg - 13-10-2018 18:22

Te vreden over dit product . Mijn paard reageerd hier super goed op

Jenna Fay - 24-06-2018 20:32

Zeer te vreden over dit product.
Mijn paard reageerd er goed op.
Nog steeds wel vel. Maar sneller weer op aarden .beter herstel.

Relex horse

Gr Jenna Fay Slootweg

valerie - 28-05-2018 07:40

zeer goed produkt, jammer van de hoge transportkosten,

Rij- & Menteam Oosterveld - 26-05-2017 19:00

De Relax zijn we bij de tweespan pony schimmels van onze zoon mee begonnen om vooral rust in de ene pony te krijgen en het hielp al snel. Hij liet zich net even wat makkelijker rijden en kwam sneller tot rust. Inmiddels is deze pony met pensioen en geniet van zijn oude dag. Maar ook bij het nieuwe span loopt de jongste op Relax zodat hij ook net iets meer ontspanning krijgt. Dit span ziet nog compleet in opleiding dus dat zal wellicht nog wel iets langer duren om daar echte ontspanning in te krijgen. Want ze moeten nog zoveel leren en zien, maar dat gaat helemaal goed komen.

Joke Humalda - 15-05-2017 07:50

Mijn Welsh B merrie waar ik mee men heeft snel last van spierspanning en gespannenheid in het algemeen, ik gebruik al een poos Relax en merk echt dat de scherpe kantjes er af gaan. Ik ben erg tevreden over dit product

Sarah Gooris - 22-03-2017 08:18

Ik ben nu bijna een maand bezig met het geven van de relax, in het begin wou mijn pony het niet echt graag eten maar dit begint nu wel te beteren. Ik ben gestart met het geven omdat mijn pony een redelijk nerveuse pony en hengst waardoor hij soms wel met andere dingen bezig is dan zijn werk en dat hij daardoor zeer moeilijk naar de ontspanning toe te rijden was. Nu op dit moment is het een totaal andere pony, hij is aandachtig bezig met zijn werk en zeer soepel en ontspannen in de spieren en mooi door de rug. Zeer goed product , zeker aan te raden. Ik laat hem er toch opstaan

Danielle Jordan - 28-02-2017 09:28

Prima product, paard moet eerst wel wennen maar gewoon doorzetten.. gebruik het nu ongeveer een maand en vind dat mijn paard wel minder stijfjes is dan voor ik dit product gebruikte. Dus tot zover ben ik zeer tevreden

monique vd veer - 26-11-2016 00:00

pony wil het eerst niet eten, maar met wat mengen van slobber gaat het beter,dat ben ik nu aan het afbouwen, pony gaat soepeler door het lijf lopen.