LiquiHorse Relax 20 liter
LiquiHorse Relax 20 liter
2 Reviews | Review toevoegen
Met LiquiHorse Relax 20 liter geeft u uw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. 
€ 284,97
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

| Meer

Is je paard flegmatiek of juist sensibel, nerveus, gauw afgeleid of te heet in het rijden? Heeft hij last van stress, spierspanning of door spierverzuring moeite met herstel na een training? Grote kans dat hij last heeft van magnesiumtekort.

Met LiquiHorse Relax voorzie je je paard met een complete basis van alle essentiële mineralen en vitaminen, plus een extra ‘shot’ vloeibare magnesium in de best opneembare vorm. Magnesium helpt bij het voldoende ontspannen van de spieren en het verminderen van prikkels in het zenuwstelsel. Magnesium is tevens van belang bij het stofwisselingsproces en de aanmaak van enzymen en hormonen.

Relax als LiquiHorse beststeller
Een groot deel van de paarden heeft tegenwoordig extra magnesium nodig. LiquiHorse Relax is dan ook onze bestseller. De samenstelling is gebaseerd op de aanvulling van een dagelijks rantsoen van een ruime portie ruwvoer van gemiddelde tot goede kwaliteit. Als compleet supplement vervangt LiquiHorse Relax de mineralen en vitaminen uit krachtvoer, vitaminebrokjes of losse supplementen. Zonder suiker of extra energie toe te voegen aan het rantsoen! Dat is dubbelfijn want suikers en krachtvoer werken vaak averechts bij flegmatieke of sensibele paarden.
Meer plezier voor mens en dier
Een dagelijkse dosering LiquiHorse Relax van gemiddeld 60 ml kost €0,88 - €1,12 (afhankelijk van de flacongrootte). Je voorkomt daarmee alle mineralen- en vitaminetekorten en krijgt een plezieriger paard om mee te werken.  

De beste vorm van magnesium voor paarden
De vloeibare vorm van de magnesium en andere mineralen en vitaminen in LiquiHorse Relax hebben de hoogst mogelijke opneembaarheid en benutting in het lichaam. Zo is de opgeloste magnesium in LiquiHorse bijna 100 procent opneembaar, terwijl dat voor magnesium in droge vorm (poeders, krachtvoer, granulaten) aanzienlijk minder is. Dit gaat voorbij aan de discussie over of magnesiumoxide, -citraat en -chelaat beter benutbaar is. Het draait om opgelost magnesium. Bovendien zijn de magnesiumwaardes in LiquiHorse optimaal afgestemd met calcium en fosfor. Dit zijn bij uitstek elementen waar magnesium nauw mee samenwerkt.

Met soepele spieren fijner rijden
Vang je signalen op van stress bij je paard, thuis of op wedstrijd? Is je paard door stijve spieren of spierspanning niet gemakkelijk nageeflijk te rijden? Is hij nerveus of schrikkerig en komt je paard daardoor zelden echt tot ontspanning of soepele bewegingen? Dan kan LiquiHorse Relax de oplossing zijn. De één merkt na een week al resultaat, bij de ander duurt het wat langer. Dit ligt o.a. aan de mate van de tekorten. Wil je eerst wat meer advies? Vraag een gratis voeradvies op maat aan.

LiquiHorse Relax

 • Is beschikbaar in flacons van 1 liter of jerrycans van 5 of 20 liter
 • Bevat GMP gekeurde en gecertificeerde ingrediënten
 • Bekijk voor meer informatie over de samenstelling het etiket van LiquiHorse Relax
Gebruiksaanwijzing:
LiquiHorse kan overal doorheen gevoerd worden, zoals over ruwvoer, luzerne, timothee of esparcette. Goed mengen. Dagelijkse dosering van 30-60 ml voor een pony en 60-90 ml voor een paard.

Meebestellen? Ervaringen van klanten bij gebruik van LiquiHorse Relax
 • Paard is rustiger in het hoofd en meer ontspannen in lichaam en gedrag maar blijft wel scherp. Laat spanningen makkelijker afvloeien. Topproduct!
 • Paard is nog steeds fanatiek en voorwaarts maar het hete is er vanaf.
 • Paard heeft meer aandacht voor de ruiter en minder voor de omgeving. De hoge spierspanning en de scherpe kantjes zijn eraf.
 • Ik gaf al maanden magnesium citraat zonder resultaat, maar LiquiHorse Relax werkt wel. Nu kan ik weer endurance rijden.
 • Verschillende producten geprobeerd maar LiquiHorse Relax werkt het beste en geeft het beste resultaat na controle bloedonderzoek.
 • Paard sluit zich minder af en is niet meer (t)rillerig. Ik heb nu een paard waar ik echt aan kan rijden.
 • Minder explosies en heftige reacties, meer plezier met het rijden! Happy horse, happy me!
 • Verbeterde spieropbouw, stabieler in de training en op wedstrijd.
 • Elke keer als ik denk zonder LiquiHorse Relax te kunnen, word ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt. Het is een onmisbare aanvulling op het rantsoen voor zowel mijn sportpaard als mijn projectpaarden.
 • Paard heeft verbeterde hormoonhuishouding; van continue hengstig naar een normale cyclus.
 • Paard had eerder veel maagzweren en stopte met eten door spanning rondom wedstrijden. Paard blijft nu lekker eten, is fit en ziet er goed uit.
 • Paard knapt op van hoefbevangenheid.
 • Geen spierverzuring meer en paarden blijven het hele jaar door er goed uit zien.
 • Paard moest even wennen aan de smaak maar eet het nu prima, mede dankzij de vernieuwde smaak.
Reviews van klanten over de service en voeradviezen van LiquiHorse
 • De LiquiHorse producten zijn makkelijk te doseren. Met de handige dispenser kan ook de stalbaas gemakkelijk de LiquiHorse Relax toedienen.
 • Betrokken mensen die geïnteresseerd in de gebruikers. Ze informeren geregeld of je nog tevreden bent of dat er aanpassingen nodig zijn.
 • Heel fijn om de resultaten te bespreken met het LiquiHorse team en dat het altijd mogelijk is om tussendoor een keer te overleggen bij bijzonderheden.
 • Snelle levering!
 

Antwoorden op de meest gestelde vragen over LiquiHorse Relax

Vraag: Wordt mijn paard sloom van LiquiHorse Relax?
Antwoord: Zeker niet! We verwijzen je graag naar de klantenreviews voor de resultaten.

Vraag: Is te veel magnesium schadelijk voor mijn paard?
Antwoord: Wat een paard te veel aan magnesium binnen krijgt, gaat er via de urine weer uit. Niet schadelijk dus, wel zonde van je geld.

Het bedrijf en de expertise achter LiquiHorse Relax

Met tientallen jaren ervaring en expertise in de dier- en paardenvoeding ontwikkelde Van Benthem Minerals de LiquiHorse producten. Uiteraard zijn de LiquiHorse producten GMP gecertificeerd.  
Inmiddels zijn er al vele eigenaren met paarden en pony’s geholpen met de voeradviezen en de LiquiHorse producten. In alle voeradviezen is er oog voor het individuele paard en is meten = weten de uitgangssituatie. Met een transparant, compleet voeradvies op maat en een duidelijke uitleg willen we ook jouw paard helpen om de mineralen- en vitaminebalans optimaal te krijgen. Dan is de weerstand tegen ziekten maximaal en de kans op blessures minimaal. Ons motto is dan ook: 365 dagen fit.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Relax

Sorteren op:

Review toevoegen
Patty Curvers - 22-02-2021 07:05

Ik voer LiquiHorse Relax nu al meer dan een jaar en ben er heel tevreden over. Mijn paard heeft altijd een hoge spierspanning van haar zelf gehad en reageerde vaak heftig op dingen.
LiquiHorse Relax neemt die spanning voor een groot deel weg en heeft er ook voor gezorgd dat ze rustiger in haar hoofd is waardoor ze minder heftig op dingen reageert en een gehele relaxtere houding heeft. Hierdoor kan ze spanningen dan ook weer makkelijker laten afvloeien. Duidelijk een relaxter paard. Een top product voor ons!

Anne Van Den Eerenbeemt - 17-04-2020 11:54

Super tevreden over de snelle service, het persoonlijk advies en de keuze in grotere hoeveelheden... elke keer als ik denk dat mijn paarden zonder kunnen wordt ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt.... het is en blijft een zeer waardevolle aanvulling op het rantsoen... zowel voor mijn topsport paard als voor de project paarden die zowel fysiek als mentaal ondersteuning nodig hebben... voor beide is het onmisbaar... ze worden er zoveel fijner van... zowel in hun lichaam als in gedrag 😇