LiquiHorse Relax 20 liter
LiquiHorse Relax 20 liter
2 Reviews | Review toevoegen

Met LiquiHorse Relax 20 liter geeft u uw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. 

€ 254,92
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

| Meer

Met LiquiHorse Relax 20 liter geeft u uw paard extra Magnesium. Magnesium is een belangrijk element bij het voldoende ontspannen van spieren. Blijft er spanning op de spieren staan, dan zal uw paard snel gestrest overkomen. 

Magnesium is tevens van belang bij de prikkeloverdracht in de zenuwcellen, bij de aanmaak van enzymen en hormonen maar ook bij het stofwisselingsproces.

Bekijk de samenstelling van LiquiHorse Relax

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Patty Curvers - 22-02-2021 07:05

Ik voer LiquiHorse Relax nu al meer dan een jaar en ben er heel tevreden over. Mijn paard heeft altijd een hoge spierspanning van haar zelf gehad en reageerde vaak heftig op dingen.
LiquiHorse Relax neemt die spanning voor een groot deel weg en heeft er ook voor gezorgd dat ze rustiger in haar hoofd is waardoor ze minder heftig op dingen reageert en een gehele relaxtere houding heeft. Hierdoor kan ze spanningen dan ook weer makkelijker laten afvloeien. Duidelijk een relaxter paard. Een top product voor ons!

Anne Van Den Eerenbeemt - 17-04-2020 11:54

Super tevreden over de snelle service, het persoonlijk advies en de keuze in grotere hoeveelheden... elke keer als ik denk dat mijn paarden zonder kunnen wordt ik weer met mijn neus op de feiten gedrukt.... het is en blijft een zeer waardevolle aanvulling op het rantsoen... zowel voor mijn topsport paard als voor de project paarden die zowel fysiek als mentaal ondersteuning nodig hebben... voor beide is het onmisbaar... ze worden er zoveel fijner van... zowel in hun lichaam als in gedrag 😇

Laatst bekeken producten